reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża po 40

Mierze właśnie gorączkę mam 37 i 3 bo jakoś nie bardzo się czuje a nie wiem jak wy ale zawsze na początku ciazy tak mialam więc coraz bardziej wszystko wskazuje na to że jestem czemu to takie niesprawiedliwe?

reklama
Pincze2 witam Cię serdecznie i gratuluję.
W lipcu kończę 42 lata a termin miałam na sierpień wiec jesteśmy w tym samym wieku ale zupełnie nie zastanawiałam się nad falą krytyki. Mnie to się wydało że mój stan to coś godnego pozazdroszczenia:tak:
Zdążyliśmy pochwalić się wielu znajomym i od nikogo wprost nie usłyszeliśmy krytyki...
A co tam kto poza oczy... To jego sprawa...

Mierze właśnie gorączkę mam 37 i 3 bo jakoś nie bardzo się czuje a nie wiem jak wy ale zawsze na początku ciazy tak mialam więc coraz bardziej wszystko wskazuje na to że jestem czemu to takie niesprawiedliwe?

A ja dałabym wiele żebym zaczęła mieć jakiekolwiek objawy [emoji6].... tak już jest jedni chcą i nie maja inni nie chcą a mają...

A ja dałabym wiele żebym zaczęła mieć jakiekolwiek objawy [emoji6].... tak już jest jedni chcą i nie maja inni nie chcą a mają...
Więc waśnie Lili czemu tak jest gdyby nie dwoje moich najukachanszych maluchów tez bym się cieszyła a tak ? będzie ciężko naprawdę no ale cóż widocznie tak musi być jak tobie mówi życie samo pisze scenariusze

wiem że Ci ciezko ale trzymaj się jakos

Witam Cię ciepło.Dziękuję za słowa wsparcia.
Trzymam sie jakoś, pomaga mi to forum... Nadrobiłam w końcu stracone dni czytania i też niecierpliwie czekam na Twój test, choć zdaję sobie sprawę że masz obawy.
Kiedyś słyszałam takie zdanie - jeśli Bóg daje dziecko to daje i na dziecko. Wierzę że da siły Tobie do wychowania kolejnego brzdąca:)

Ostatnia edycja:
Witam Cię ciepło.Dziękuję za słowa wsparcia. Nadrobiłam w końcu stracone dni czytania i też niecierpliwie czekam na Twój test.:)
Rowniez witam serdecznie chyba domyślasz się ze ja nie bardzo będę szczęśliwa jesli bedzie pozytywny no ale będę musiała się z tym pogodzić z waszą pomocą dac rade

Rowniez witam serdecznie chyba domyślasz się ze ja nie bardzo będę szczęśliwa jesli bedzie pozytywny no ale będę musiała się z tym pogodzić z waszą pomocą dac rade

Jeju nie pisz tak proszę ... jak już okaże się ze jesteś w ciąży to najważniejsze żeby było zdrowe żebyś przez cała ciąże nie miała żadnych problemów .... zdrowie jest najważniejsze reszta jakoś się ułoży

Witam Cię ciepło.Dziękuję za słowa wsparcia.
Trzymam sie jakoś, pomaga mi to forum... Nadrobiłam w końcu stracone dni czytania i też niecierpliwie czekam na Twój test, choć zdaję sobie sprawę że masz obawy.
Kiedyś słyszałam takie zdanie - jeśli Bóg daje dziecko to daje i na dziecko. Wierzę że da siły Tobie do wychowania kolejnego brzdąca:)
Bardzo Ci dziękuję kochana ja też nie jestem we wszystkim w temacie bo jestem tu nowa założyłam konto żeby z kimś pogadać zawsze jest wtedy lzej a poza tym wy wszystkie mnie rozumiecie

Rozumiem że w tym momencie tak uważasz ale wierzę że jeśli będzie pozytywny to pokochasz to dzieciątko jak wszystkie poprzednie a że radę dasz to wiadomo:tak:
A wsparcia tu znajdziesz mnóstwo bo dziewczyny są tu dzielne, mądre i pomocne.

reklama
Do góry