No właśnie rób ,a będzie Ci wiadomoKreciku drogi [emoji6].... rób test i już nie martw się tym wszystkim ... będzie dobrze ... dasz radę ... bo jak nie my to kto????[emoji1307][emoji6][emoji8]
reklama
Moze jak dzieciaki spać położę to zrobię ale kochana nic nie obiecuje ok?Chce jeszcze te parę chwil pozyc w niepewności.Kreciku drogi [emoji6].... rób test i już nie martw się tym wszystkim ... będzie dobrze ... dasz radę ... bo jak nie my to kto????[emoji1307][emoji6][emoji8]
Lilly40
Fanka BB :)
Moze jak dzieciaki spać położę to zrobię ale kochana nic nie obiecuje ok?Chce jeszcze te parę chwil pozyc w niepewności.
Hehehe spoko Loko .... ja bym wolała wiedzieć niż się tak zadręczać [emoji6]
Nawet nie wiecie dziewczyny jak bardzo się boję a teraz tak z humorkiem moja bratowa się śmieje bo ja kiedy nie mam @to mowie ze to pewnie menopauza a ona na to no tak to już czwarta z kolei bo dwóch chłopców mam jedno poronilam a teraz znowuNo właśnie rób ,a będzie Ci wiadomo
Ja bardziej obawiam sie krytyki ze strony rodziny i znajomych niz obcych choc jak ostatnio robilam badania to i pani w labolatorium skwitowala moj rocznik "ja w tym wieku bym sie chyba załamała ".
Kurcze uciekło mi sorki. Ludzie zawsze muszą o kims gadać będę sławna. Narazie dla mnie teraz najwazniejsze jest aby z dzidzia bylo wszystko ok no i zebym donosila ciaze do końca. A reszta mnie nie interesuje pogadaja i przestaną.
Lilly40
Fanka BB :)
Kurcze uciekło mi sorki. Ludzie zawsze muszą o kims gadać będę sławna. Narazie dla mnie teraz najwazniejsze jest aby z dzidzia bylo wszystko ok no i zebym donosila ciaze do końca. A reszta mnie nie interesuje pogadaja i przestaną.
Taka myśl to priorytet brawo Zasmucona [emoji1319][emoji1319][emoji1319][emoji1319]
z jednej strony masz rację widocznie nie mają nic innego do robotyKurcze uciekło mi sorki. Ludzie zawsze muszą o kims gadać będę sławna. Narazie dla mnie teraz najwazniejsze jest aby z dzidzia bylo wszystko ok no i zebym donosila ciaze do końca. A reszta mnie nie interesuje pogadaja i przestaną.
reklama
wiem że Ci ciezko ale trzymaj się jakosBardzo Wam dziękuję Kochane.. tyle ciepła można od Was doświadczyć. Przykro mi, że muszę się dzielić takimi smutnym wiadomościami, wolałabym pisać to co podnosi na duchu.
Podziel się: