Dziękuję serdeczecznie jesteście przemile jeśli bym była to też by było najukochansze na świecieRozumiem że w tym momencie tak uważasz ale wierzę że jeśli będzie pozytywny to pokochasz to dzieciątko jak wszystkie poprzednie a że radę dasz to wiadomo
A wsparcia tu znajdziesz mnóstwo bo dziewczyny są tu dzielne, mądre i pomocne.
reklama
Lilly40
Fanka BB :)
Kochane Kobietki robiłam test i wyszła jedną kreska tyle tylko że zamiast czterech kropelek wkropilam trzy czy mogło nie wykazać jak wasze doświadczenia ale trochę się uspokoilam.pozdrawiam
Ohhh ja się nie znam na tych kropeczkach ale już chyba powinien wskazać jakby coś było na rzeczy [emoji6]
Chrząszczyk 1
Myśle, że nie ma to znaczenia czy wkropilas 3 czy 4 krople.Kochane Kobietki robiłam test i wyszła jedną kreska tyle tylko że zamiast czterech kropelek wkropilam trzy czy mogło nie wykazać jak wasze doświadczenia ale trochę się uspokoilam.pozdrawiam
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Ohhh ja się nie znam na tych kropeczkach ale już chyba powinien wskazać jakby coś było na rzeczy
wiesz chyba ze za mało moczu i nie wykryli gdy jeszcze powtorze sobie jutro lub pojutrze żeby się upewnićOhhh ja się nie znam na tych kropeczkach ale już chyba powinien wskazać jakby coś było na rzeczy [emoji6]
Też tak myślę ale w instrukcji było napisane 4 a ja najpierw zrobilam potem przeczytałamMyśle, że nie ma to znaczenia czy wkropilas 3 czy 4 krople.
DziękiPincze2 witam Cię serdecznie i gratuluję.
W lipcu kończę 42 lata a termin miałam na sierpień wiec jesteśmy w tym samym wieku ale zupełnie nie zastanawiałam się nad falą krytyki. Mnie to się wydało że mój stan to coś godnego pozazdroszczenia
Zdążyliśmy pochwalić się wielu znajomym i od nikogo wprost nie usłyszeliśmy krytyki...
A co tam kto poza oczy... To jego sprawa...
ja jeszcze nikomu nic nie mówiłam czekam do usg(to bedzie 10tc), boję sie czy wszystko ok bo dopiero co wychodzę z zapalenia oskrzeli i nie mam zadnych "objawów" ciążowych poza koniecznością zakupu większego stanika,
Chrząszczyk 1
Lekarze czy farmaceuci radza, że test najlepiej powtórzyć po dwóch dniach kiedy wzrasta beta.Też tak myślę ale w instrukcji było napisane 4 a ja najpierw zrobilam potem przeczytałam
W zeszłym roku w lipcu dowiedzialam sie ze jestem w ciąży strach panika obawa. Poprostu masakra na 1 wizytę poszłam w 8 tc dowiedziałam się ze ciąża obumarla. Placz rozczarowanie mimo iz wczesniej cuda wyprawialam to pozniej pragnęła m byc w ciąży. I udalo się. Nie mówię o ciazy nikomu bo wczesniej gdy pochwalilam sie siostrze to mnie skrytykowala i wysmiala ze moglabym być babcią. Teraz mam to w nosie niech sobie gada moje życie moja dzidzia. Tak ze na poczatku jest szok a potem radosc niezmierna.Więc waśnie Lili czemu tak jest gdyby nie dwoje moich najukachanszych maluchów tez bym się cieszyła a tak ? będzie ciężko naprawdę no ale cóż widocznie tak musi być jak tobie mówi życie samo pisze scenariusze
Chrząszczyk 1
Ale masz siostrę pełna empatii...daj spokój. Moja może myśli jak Twoja ale nie mówi tego ani do mnie ani do naszej mamy lub dalszej rodziny. Bynajmniej nie doszły do mnie takie informacjeW zeszłym roku w lipcu dowiedzialam sie ze jestem w ciąży strach panika obawa. Poprostu masakra na 1 wizytę poszłam w 8 tc dowiedziałam się ze ciąża obumarla. Placz rozczarowanie mimo iz wczesniej cuda wyprawialam to pozniej pragnęła m byc w ciąży. I udalo się. Nie mówię o ciazy nikomu bo wczesniej gdy pochwalilam sie siostrze to mnie skrytykowala i wysmiala ze moglabym być babcią. Teraz mam to w nosie niech sobie gada moje życie moja dzidzia. Tak ze na poczatku jest szok a potem radosc niezmierna.
reklama
basiek76
wiecie co ja nikomu nie mowilam w rodzinie ,tylko znajomi wiedza ktorzy sa mi bliscy . pewnie powiem jak juz urodze i pojade w odwiedziny do rodzinki. uwazam tak jak moje poprzedniczki ze to moja sprawa i nikomu nic do tego[emoji6].
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Podziel się: