reklama
Lilly40
Fanka BB :)
Witam jestem tu nowa nie bardzo wiem czy w dobrym okienku pisze .ale muszę się komuś wygadać. Mam 43 lata jestem w drugim związku. Moja córka ma 21 lat i mam dwoch chłopców 2 i 4 latka Nigdy nie brałam tabletek anty. jak to się mówi stosunek przerwany w styczniu poronilam czwarta ciaze nie planowana a teraz kolejny raz nie mam miesiączki boję się bo co ludzie powiedzą że zglupialam .Czy to może być menopauza? jakieś jej objawy ze okres się tak spóźnia. Dodam że nie robiłam jeszcze testu bo uwierzcie strasznie się boję że zobaczę dwie kreski szok pozdrawiam serdecznie wszystkie mamy
Witaj witaj trafiłaś w odpowiednie okienko .... ehhh nie ma się czego bać do odważnych świat należy ... nie jedna na tej grupie chciałaby by @ im się spóźniał .... ps. Długo już Ci się spóźnia ???
Dobrze napisane lillyWitaj witaj trafiłaś w odpowiednie okienko .... ehhh nie ma się czego bać do odważnych świat należy ... nie jedna na tej grupie chciałaby by @ im się spóźniał .... ps. Długo już Ci się spóźnia ???
10 dni ja tylko chce udowodnić że jest nieprawdą że płodność spada pon40 i życzę wam z calego serca zdrowych dzieci.Ja mając 36 lat gdy się starałam i pragnęła dzidzia to przez 2 lata nic gdy odpuściłem znalazłam w ciaze po dwóch latach urodził się drugi syn nie planowany ale bardzo kochany .Potem poronilam jak wspomnialam a teraz znowu okresu brakWitaj witaj trafiłaś w odpowiednie okienko .... ehhh nie ma się czego bać do odważnych świat należy ... nie jedna na tej grupie chciałaby by @ im się spóźniał .... ps. Długo już Ci się spóźnia ???
Witaj długo Ci się spóźnia fajnie że masz takie małe dzieci ,ja m am już duze i chciałabym żeby taka 5 -latka mi tu latała (he he taka odchowana)Kocham swoje dzieciaczki najbardziej na świecie i u mnie się nie potwierdza że płodność spada po 40
O widzę że prawie razem my odpisaly ale ty masz nerwy ze stali by nie robić tak długo testu a objawy jakieś sa10 dni ja tylko chce udowodnić że jest nieprawdą że płodność spada pon40 i życzę wam z calego serca zdrowych dzieci.Ja mając 36 lat gdy się starałam i pragnęła dzidzia to przez 2 lata nic gdy odpuściłem znalazłam w ciaze po dwóch latach urodził się drugi syn nie planowany ale bardzo kochany .Potem poronilam jak wspomnialam a teraz znowu okresu brak
Gdybym była w ciazy to będę kochać jak pozostałe ale tyle dziewczyn pragnie mieć
10 dni a Ty się starasz Maju ile masz lat?Witaj długo Ci się spóźnia fajnie że masz takie małe dzieci ,ja m am już duze i chciałabym żeby taka 5 -latka mi tu latała (he he taka odchowana)
w sumie nie mam żadnych no może sennośćO widzę że prawie razem my odpisaly ale ty masz nerwy ze stali by nie robić tak długo testu a objawy jakieś sa
Lilly40
Fanka BB :)
w sumie nie mam żadnych no może senność
Hehehe i długo jeszcze będziesz czekała zanim coś zrobisz żeby sprawdzić ??? ... uuuuu podziwiam ze jeszcze nie sprawdziłas [emoji6]
reklama
Boję się zrobić uwierz troje małych dzieci ? żadnej pomocy rodzice nie żyją a teście nie mieszkają w moim mieścieO widzę że prawie razem my odpisaly ale ty masz nerwy ze stali by nie robić tak długo testu a objawy jakieś sa
Podziel się: