wiesz ja mam dwoje maluchów trochę mnie przeraża to wszystkoHehehe i długo jeszcze będziesz czekała zanim coś zrobisz żeby sprawdzić ??? ... uuuuu podziwiam ze jeszcze nie sprawdziłas [emoji6]
reklama
Lilly40
Fanka BB :)
wiesz ja mam dwoje maluchów trochę mnie przeraża to wszystko
Dasz radę ... jakby co masz jeszcze czas maluchy będą tyciu strasze [emoji6].... nie bój się rób test i chwal nam się tutaj [emoji6]
Dasz radę ... jakby co masz jeszcze czas maluchy będą tyciu strasze [emoji6].... nie bój się rób test i chwal nam
Lilly40
Po prostu nie mam wyjścia musze dac rade nie bardzo znam szczegóły waszych problemów czy ogólnie starajcie się o dziecko ? czy któraś może jest w ciazy kompletnie nie jestem w temacie
Byś musiała troszkę po czytać ... ale duuuuzo tego .... są i takie i takie dziewczynki ... ja starająca się 43 lata... nie mam za bardzo doświadczenia w tym bo dopiero pierwsze rozczarowanie za mną ... ogółem dziewczynki są tu fajne wspierają , doradzą itd...
Jedyne co mogę Ci doradzić to w czasie gdy się starasz po prostu nie myśl on tym wyłącz się zupełnieByś musiała troszkę po czytać ... ale duuuuzo tego .... są i takie i takie dziewczynki ... ja starająca się 43 lata... nie mam za bardzo doświadczenia w tym bo dopiero pierwsze rozczarowanie za mną ... ogółem dziewczynki są tu fajne wspierają , doradzą itd...
Masz dzieci ? jeśli to pierwsze rozczarowanie to nie ma tragedii dasz radę zobaczyszByś musiała troszkę po czytać ... ale duuuuzo tego .... są i takie i takie dziewczynki ... ja starająca się 43 lata... nie mam za bardzo doświadczenia w tym bo dopiero pierwsze rozczarowanie za mną ... ogółem dziewczynki są tu fajne wspierają , doradzą itd...
Lilly40
Jedyne co mogę Ci doradzić to w czasie gdy się starasz po prostu nie myśl on tym wyłącz się zupełnie
Dziękuje staram sie wogole o tym nie myśleć ... po pierwszej próbie nie mogłam się doczekać aż miną ze trzy tyg ... wieki to trwało ... teraz nie zaglądam w kalendarz niczego nie liczę co ma być to będzie ... aczkolwiek jak @ przyjdzie będę rozczarowana [emoji848][emoji6]
reklama
Podziel się: