reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża po 40

reklama
Po prostu nie mam wyjścia musze dac rade nie bardzo znam szczegóły waszych problemów czy ogólnie starajcie się o dziecko ? czy któraś może jest w ciazy kompletnie nie jestem w temacie

Po prostu nie mam wyjścia musze dac rade nie bardzo znam szczegóły waszych problemów czy ogólnie starajcie się o dziecko ? czy któraś może jest w ciazy kompletnie nie jestem w temacie

Byś musiała troszkę po czytać ... ale duuuuzo tego .... są i takie i takie dziewczynki ... ja starająca się 43 lata... nie mam za bardzo doświadczenia w tym bo dopiero pierwsze rozczarowanie za mną ... ogółem dziewczynki są tu fajne wspierają , doradzą itd...

Byś musiała troszkę po czytać ... ale duuuuzo tego .... są i takie i takie dziewczynki ... ja starająca się 43 lata... nie mam za bardzo doświadczenia w tym bo dopiero pierwsze rozczarowanie za mną ... ogółem dziewczynki są tu fajne wspierają , doradzą itd...
Jedyne co mogę Ci doradzić to w czasie gdy się starasz po prostu nie myśl on tym wyłącz się zupełnie

Masz dzieci ? jeśli to pierwsze rozczarowanie to nie ma tragedii dasz radę zobaczysz

Jedyne co mogę Ci doradzić to w czasie gdy się starasz po prostu nie myśl on tym wyłącz się zupełnie

Dziękuje staram sie wogole o tym nie myśleć ... po pierwszej próbie nie mogłam się doczekać aż miną ze trzy tyg ... wieki to trwało ... teraz nie zaglądam w kalendarz niczego nie liczę co ma być to będzie ... aczkolwiek jak @ przyjdzie będę rozczarowana [emoji848][emoji6]

reklama
Do góry