reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża po 40

reklama
Po prostu nie mam wyjścia musze dac rade nie bardzo znam szczegóły waszych problemów czy ogólnie starajcie się o dziecko ? czy któraś może jest w ciazy kompletnie nie jestem w temacie

Po prostu nie mam wyjścia musze dac rade nie bardzo znam szczegóły waszych problemów czy ogólnie starajcie się o dziecko ? czy któraś może jest w ciazy kompletnie nie jestem w temacie

Byś musiała troszkę po czytać ... ale duuuuzo tego .... są i takie i takie dziewczynki ... ja starająca się 43 lata... nie mam za bardzo doświadczenia w tym bo dopiero pierwsze rozczarowanie za mną ... ogółem dziewczynki są tu fajne wspierają , doradzą itd...

Byś musiała troszkę po czytać ... ale duuuuzo tego .... są i takie i takie dziewczynki ... ja starająca się 43 lata... nie mam za bardzo doświadczenia w tym bo dopiero pierwsze rozczarowanie za mną ... ogółem dziewczynki są tu fajne wspierają , doradzą itd...
Jedyne co mogę Ci doradzić to w czasie gdy się starasz po prostu nie myśl on tym wyłącz się zupełnie

Masz dzieci ? jeśli to pierwsze rozczarowanie to nie ma tragedii dasz radę zobaczysz

Jedyne co mogę Ci doradzić to w czasie gdy się starasz po prostu nie myśl on tym wyłącz się zupełnie

Dziękuje staram sie wogole o tym nie myśleć ... po pierwszej próbie nie mogłam się doczekać aż miną ze trzy tyg ... wieki to trwało ... teraz nie zaglądam w kalendarz niczego nie liczę co ma być to będzie ... aczkolwiek jak @ przyjdzie będę rozczarowana [emoji848][emoji6]

reklama
Do góry