reklama
Lilly40
Fanka BB :)
Jak tam testowanie? ja okres powinnam dostac we wtorek wiec tesowac bede w poniedzialek
No to kciuki w ruch [emoji1307][emoji1307][emoji1307]... a jak się czujesz ???
Obyś się doczekała -)No cos dziwnie...wstaje w nocy na siusiu choc nigdy tak nie mialam,podbrzusze boli i sluzu mam sporo...no a piersi jak balony...
A kiedy masz mieć @jedna kreska jednak...
Maggy39
Fanka BB :)
A kiedy masz mieć @
za 6 dni
No ja też sobota-niedziela tylko ja nie będę testować piernicze to ,i tak w tym miesiącu było tak mało (chyba za dużo było w grudniu).U mnie się nic nie dzieje ,tylko dziś miałam takie nerwy tak jak przed@.Zwalam to na pogodę.Trzymajcie sięza 6 dni
reklama
Witam jestem tu nowa nie bardzo wiem czy w dobrym okienku pisze .ale muszę się komuś wygadać. Mam 43 lata jestem w drugim związku. Moja córka ma 21 lat i mam dwoch chłopców 2 i 4 latka Nigdy nie brałam tabletek anty. jak to się mówi stosunek przerwany w styczniu poronilam czwarta ciaze nie planowana a teraz kolejny raz nie mam miesiączki boję się bo co ludzie powiedzą że zglupialam .Czy to może być menopauza? jakieś jej objawy ze okres się tak spóźnia. Dodam że nie robiłam jeszcze testu bo uwierzcie strasznie się boję że zobaczę dwie kreski szok pozdrawiam serdecznie wszystkie mamy
Podziel się: