Mam już wyznaczony termin cc. Torba spakowana i ruszam 31 stycznia z samego rana do szpitala. Cc będzie 1 lutego chyba, że lekarz się wyrobi to może uda się jeszcze 31 stycznia. Boję się ale jednocześnie nie mogę się do czekać, bo już jest mi strasznie ciężko.
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Cześć dziewczynki! troche mnie nie było wybrałam sie na wycieczke do corki @Chrzaszczyk1 trzymaj się kochana .Wszystko będzie dobrze ,musi!!.Dochodz szybko do siebie I wpadaj do nas w miare mozliwosci dzielić sie swoim szczęściem ... @Maggy39 trzymam kciuki za waszą ciężką prace oby zaowocowała !!! @Bozena47 Gratulacje! witaj wśród nas ,spokojnej i nudnej ciaży ,nie przejmuj się ludzmi wiem, że łatwo się mówi ,ale warto być od czasu do czasu egoistką szczególnie co do opini obcych .Moj drugi mąż jest ode mnie 12 lat mlodszy i pierwszy nie jest godzien mu nog lizać,według opini ludzi wziełam sobie 3 dziecko na wychowanie według Mnie zawalczyłam o szczescie I nie żaluje ani jednej decyzji z tym zwiazanej !.Opinia zawistnych I nie mających odwagi żyć po swojemu jest mi potrzebna do szczescia jak Pani lekkich obyczajów majtki .Akceptacje najbliższych już masz a inni jak się nudzą niech pograją w bierki albo poszydełkują.Ty skupiaj się na szczęściu swoim i partnera bo chwile są ulotne! Pozdrowienia dziewczynki ściskam was serdecznie