reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża po 40

reklama
to już nawet nie to..ja mam taką pracę że nie ma mnie przez tydzień w domu...jestem tylko w weekendy. Więc możliwości mam dużo mniej

takie watpliwosci spotykaja wiekszosc z nas i mnie tez to spotkalo, u nas to troche jak ruletka nie zawsze dochodzi do owulacji wiec nie wiadomo kiedy jest ten czas, jednak mimo to trzeba prubowac.

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny ale się rozgadałyście -jeden dzień i tyle stron :biggrin2:
ja mam termin na koniec sierpnia czyli wychodzi, że kolejna panna będzie.
za to w domu dorosły lew i powiem Wam, że jest jak jego afrykański odpowiednik - super kochany , ale jeśli żona w czymś wyręczy to mu w to-mi-graj :)
dla starających się - dziewczyny - my też mieliśmy takie problemy, biegaliśmy po lekarzach i nic. a potem odpuściliśmy bo zmiana pracy, inne problemy itd. chcieliśmy poczekać kilka miesięcy i tu nagle niespodzianka - samo ( no z naszym współudziałem ) wyszło w 39 roczku . Trzymam za Was kciuki

Do góry