reklama
Lilly40
Fanka BB :)
eh ja tam niby wszystko wiem...ale ogólnie jakoś mnie zdołowało
No czasem już tak jest .... bo ile można się rozczarowywać .... ale trzeba próbować
Lilly40
to już nawet nie to..ja mam taką pracę że nie ma mnie przez tydzień w domu...jestem tylko w weekendy. Więc możliwości mam dużo mniej
Ohhhh to bierz urlop po okresie na dwa tyg .....
znadziejami
I ja również mam ostatnio mieszane uczucia ... Czy to w ogóle ma sens w tym wiekuWiem ja też czytam
Lilly40
I ja również mam ostatnio mieszane uczucia ... Czy to w ogóle ma sens w tym wieku
Tez to przerabiałam .... ale stwierdziliśmy ze spróbujemy żeby kiedyś nie żałować ze nawet nie spróbowaliśmy ....
basiek76
takie watpliwosci spotykaja wiekszosc z nas i mnie tez to spotkalo, u nas to troche jak ruletka nie zawsze dochodzi do owulacji wiec nie wiadomo kiedy jest ten czas, jednak mimo to trzeba prubowac.
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
kasiunia76
Dziewczyny ale się rozgadałyście -jeden dzień i tyle stron
ja mam termin na koniec sierpnia czyli wychodzi, że kolejna panna będzie.
za to w domu dorosły lew i powiem Wam, że jest jak jego afrykański odpowiednik - super kochany , ale jeśli żona w czymś wyręczy to mu w to-mi-graj
dla starających się - dziewczyny - my też mieliśmy takie problemy, biegaliśmy po lekarzach i nic. a potem odpuściliśmy bo zmiana pracy, inne problemy itd. chcieliśmy poczekać kilka miesięcy i tu nagle niespodzianka - samo ( no z naszym współudziałem ) wyszło w 39 roczku . Trzymam za Was kciuki
ja mam termin na koniec sierpnia czyli wychodzi, że kolejna panna będzie.
za to w domu dorosły lew i powiem Wam, że jest jak jego afrykański odpowiednik - super kochany , ale jeśli żona w czymś wyręczy to mu w to-mi-graj
dla starających się - dziewczyny - my też mieliśmy takie problemy, biegaliśmy po lekarzach i nic. a potem odpuściliśmy bo zmiana pracy, inne problemy itd. chcieliśmy poczekać kilka miesięcy i tu nagle niespodzianka - samo ( no z naszym współudziałem ) wyszło w 39 roczku . Trzymam za Was kciuki
Podziel się: