reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża po 40

maggy przy szczepionkach wirus jest martwy ,wiekszosc to wie ,chodzi bardziej o ciezkie metale to one uszkadzaja [emoji6]

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
cześć dziewczyny
dwa tygodnie temu zaczęłam śledzić to forum i liczyłam , że będę miała okazję się przyłączyć ;)

dzisiaj wróciłam od lekarza , który trzymał mnie w napięciu do ostatniej chwili - tydzień temu pusty pęcherzyk ciążowy (przełom 6/7 tydz.) , dzisiaj na przywitanie sama patrzę w ekran - pusty pęcherzyk - nic czarna dziura , lekarz kiwa z przykrością głową , beznadzieja, ale kręci, kręci , chwila, na samym rogu coś tam się chowa , powiększa obraz do maksimum , jest maleństwo :):). wygląda na 6 tydzień a nie koniec siódmego !
nie wiem już teraz jak wygląda kwestia dni i owulacji i ile kandydat czekał na otwarcie bram ale odetchnęłam

szczepić się na nic nie zamierzam, ale zaczynam sięgać po stary dobry sposób na zdrowie -sok z aronii

cześć dziewczyny
dwa tygodnie temu zaczęłam śledzić to forum i liczyłam , że będę miała okazję się przyłączyć ;)

dzisiaj wróciłam od lekarza , który trzymał mnie w napięciu do ostatniej chwili - tydzień temu pusty pęcherzyk ciążowy (przełom 6/7 tydz.) , dzisiaj na przywitanie sama patrzę w ekran - pusty pęcherzyk - nic czarna dziura , lekarz kiwa z przykrością głową , beznadzieja, ale kręci, kręci , chwila, na samym rogu coś tam się chowa , powiększa obraz do maksimum , jest maleństwo :):). wygląda na 6 tydzień a nie koniec siódmego !
nie wiem już teraz jak wygląda kwestia dni i owulacji i ile kandydat czekał na otwarcie bram ale odetchnęłam

szczepić się na nic nie zamierzam, ale zaczynam sięgać po stary dobry sposób na zdrowie -sok z aronii
Witaj kasiunia76.[emoji4]Rozgosc się u nas na dobre. Spokojnej ciazy[emoji6]

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

dzięki
:)
ja jestem taka panikara, że sama wymyślam ewentualne problemy, ale fajnie , że możemy powymieniać się doświadczeniami. śmieszne, ale wcześniej jakoś nawet nie myślałam , że takie fora istnieją . dopiero jak czekałam na wynik to zaczęłam przeszukiwać internet i znalazłam :)

pierwsze usg przelecialo ,jest ono robione zeby testy pappa byly bardziej wiarygodne,poza tym nie jest dobrze robic usg tak wczesnie tak jak i szczepionki[emoji6] . napisalam test trisomi zeby bylo wiadomo o test na zespoly, do badania jest pobierana krew wy robilyscie nifty a ja podstawowe oferowane przez nfz. test pappa jest do 14tyg potem jest quadruple test ,aczkolwiek to ten sam test tylko nazwa sie zmienia bo w innym czasie.[emoji8]

Acha. Rozumiem już :)Ja też będę robić tylko te proponowane przez nfz. Usg mam mieć w pierwszych dniach lutego.

cześć dziewczyny

Witamy serdecznie i gratulacje :biggrin2:
Super wieści ale w jakich emocjach uff
Ja miałam podobnie 6t1d pusty pęcherzyk a 7t1d był już zarodeczek- tylko nasz tak się w chowanego nie bawił;)
Ja też bardzo się ucieszyłam że jest takie forum a potem cieszylam sie jeszcze bardziej. Dostałam tu dużo wsparcia już na dzień dobry.Rozgość się i pisz co u Ciebie:)

Ostatnia edycja:
reklama
To chyba dlatego że tak bardzo chcemy i każda jak najszybciej biegnie do lekarza. A tu trzeba cierpliwie czekać. Tylko jak kiedy to taka wiadomość. Chyba faktycznie jak nie bylo kiedyś tych usg to było łatwiej. A teraz to chyba będę co 2 tygodnie biegać hehe

Do góry