reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża po 40

Powiem wam jedna rzecz ,moze to i bujdy z ta technika na dziewczynke lub chlopca ,osobiscie ja zastosowalam 16lat temu i jesli chodzi o mnie to udalo mi sie i mam corke , rowniez kuzynka bardzo chciala miec core i rowniez jej sie udalo . tak mysle sobie ,probujcie nigdy nie wiadomo moze i wam sie uda[emoji8]

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dokładnie TE="Lilly40, post: 16106784, member: 178545"]Ja to wszystko wiem .... ze to bujdy, brednie itd ... ale chcemy spróbować ... mamy po dwóch dorosłych synów z pierwszych związków ... wiec tak sobie marzymy ze robimy córcię [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23].... a co tam jak będzie synuś to tez super ważne ze NASZ WSPÓLNY ...i najważniejsze ŻEBY BYŁO ZDROWE [emoji6][emoji16]

Dokładnie, najważniejsze żeby się udało i zeby dziecko było zdrowe i tego Wam życzę :)[/QUOTE]

[emoji6][emoji4][emoji10]

Powiem wam jedna rzecz ,moze to i bujdy z ta technika na dziewczynke lub chlopca ,osobiscie ja zastosowalam 16lat temu i jesli chodzi o mnie to udalo mi sie i mam corke , rowniez kuzynka bardzo chciala miec core i rowniez jej sie udalo . tak mysle sobie ,probujcie nigdy nie wiadomo moze i wam sie uda[emoji8]

Nadzieja powróciła [emoji6].... ja to nawet nabiał jadłam [emoji23][emoji23][emoji23]niby tez działa .... a co tam trzeba w coś wierzyć i próbować .... a nadzieja umiera ostatnia [emoji16][emoji16][emoji16]... już wkrótce się okaże czy jest fasolka czy czeka nas jeszcze próba ognia Hehehe

Ahhhh z tymi @..... zawsze są jak ich nie chcemy [emoji35][emoji19].... nie ma co głowa do góry i do roboty jak już sobie pójdzie [emoji1303]

czesc kobietki ,ja juz po pierwszej wizycie i tak jak to bywa niestety nic nie wiadomo oprocz rozpisanego harmonogramu nastepnych wizyt i badan . jedyne na co czekam to na test trisomi ktory mam dopiero za tydzien no ale chociaz wyniki sa od razu co mnie cieszy. [emoji16]

czesc kobietki ,ja juz po pierwszej wizycie i tak jak to bywa niestety nic nie wiadomo oprocz rozpisanego harmonogramu nastepnych wizyt i badan . jedyne na co czekam to na test trisomi ktory mam dopiero za tydzien no ale chociaz wyniki sa od razu co mnie cieszy. [emoji16]

Mówią ze brak wiadomości to dobra wiadomość .... a wyniki są Ok ???

heheh takie wiadomosci to ja i bez nich mialam , ale czekam na te testy i mam nadzieje sie dowiedziec o plec. szczepionce powiedzialam nie ,a czy wy sie szczepicie?

heheh takie wiadomosci to ja i bez nich mialam , ale czekam na te testy i mam nadzieje sie dowiedziec o plec. szczepionce powiedzialam nie ,a czy wy sie szczepicie?

Oczy wychodzą mi z orbit jak to czytam [emoji15][emoji15][emoji15].... te wszystkie badania ... szczepienia... piszecie kochane skrótami ... a ja aż wstyd się przyznać nie mam zielonego pojęcia o tych wszystkich badaniach .... sprawdzam u wujka Google o czym piszecie .... ale szczepionka ??? Matko jedyna a na co ona [emoji848][emoji848][emoji848][emoji848][emoji848]

reklama
Do góry