Lilly40
Fanka BB :)
Lecę dziewczyny, a raczej poturlam się krokiem kaczki do szkoly po mojego malego przystojniaka.
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Miłego popołudnia
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Lecę dziewczyny, a raczej poturlam się krokiem kaczki do szkoly po mojego malego przystojniaka.
Wiecie co Wam powiem to z dym węchem na serio coś się stało ... jak mój gotuje jest Ok ale jak zacznie coś smażyć to ja pier... e otwieram okna bo nie mam czym oddychać ... wcześniej tak nie miałam .... ale to jeszcze pikus zaraz zacznę do siebie gadac wszędzie mi śmierdzi ... nawet moje ubrania wyprane walą jak w lumpeksie ... masakra jakaś ... zaraz zacznę prac wyprane pranie Hahahahaha
Z tym poradze sobie na bank. Choc powiem Ci, że moje dzieci jakoś specjalnie się nie stawiał matce. Starszy jest nastolatkiem i tez się nie buntuje, na zebraniu w szkole wstydu nie przynosi. Mam fajnych chłopaków.Mi w sumie ze spiralą się wyostrzył strasznie węch ,nawet męża który pali wyganiałam z balkonu na dwór ,bo czułam jakby palił mi pod nosem
Chrząszczyk 1 powoli cię przyszykowuje do buntu 2 latka ,Przeklętego słowa „nie” itd mama musi wiedzieć ,że nie będzie łatwo
No ten węch to podejrzana spawa Ci powiem jak tylko Sherlocku rozwiążesz sprawę dawaj znać na forum ,szampana nie wypije hahahahahaha ale baloniki nadmucham z gratulacjami
Chrząszczyk 1 i świetnie ,tak powinno być .Inteligentna mądra mama to i dzieci dobrze wychowane .Ja w sumie mam buntownika ,ale to inna strona medalu .W szkole orzeł z twarzyczką aniołka w domu indywidualista .Zawsze dyplomatycznie i z szacunkiem ale pazur musi być .Więc nie walczę zbytnio z jego buntem ,lepiej wychować wartościowego człowieka z zasadami i własnym zdaniem ,niż ślimaka i syneczka mamusi takie moje zdanie .Z córka nigdy nie miałam problemów .Obawiam się o to najmłodsze jakaś taka uległa się robię z wiekiem hahahahahhahaZ tym poradze sobie na bank. Choc powiem Ci, że moje dzieci jakoś specjalnie się nie stawiał matce. Starszy jest nastolatkiem i tez się nie buntuje, na zebraniu w szkole wstydu nie przynosi. Mam fajnych chłopaków.
U mnie właśnie córka byla nie do okiełznania. Starszy syn ma spokojny temperament, filozof taki, że czasami słuchać nie mogę jego wywodów ale fajny chłopak. Ten najmłodszy to fircyk taki. Ten najbardziej owinąl mnie wokół swojego palca, a męża to już nie wspomne...ma w sobie facet coś takiego, że nie potrafię mu wielu rzeczy odmówić...ale buntować to jakoś tak nie specjalnie się buntowali, nie nazbyt rażąco tak to nazwe...dogadujemy sie z nimi...dobra, fajnie się papla ale już muszę się zbierać.Chrząszczyk 1 i świetnie ,tak powinno być .Inteligentna mądra mama to i dzieci dobrze wychowane .Ja w sumie mam buntownika ,ale to inna strona medalu .W szkole orzeł z twarzyczką aniołka w domu indywidualista .Zawsze dyplomatycznie i z szacunkiem ale pazur musi być .Więc nie walczę zbytnio z jego buntem ,lepiej wychować wartościowego człowieka z zasadami i własnym zdaniem ,niż ślimaka i syneczka mamusi takie moje zdanie .Z córka nigdy nie miałam problemów .Obawiam się o to najmłodsze jakaś taka uległa się robię z wiekiem hahahahahhaha
a my wielkimi będziemy GRATULOWAĆ Lilly40Eeeee to zrozumiałe ze się będę chwalić hihi wielkimi literami [emoji16]
Miłego popołudnia dziewuszki [emoji6]
wzajemnie miłego ,dzięki za fajną pogawędkę