reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża po 40

reklama
No nie wiem. Znacznie wyostrzył mi się węch w ciazy i dodam, że nie miałam usuwanej spirali
emoji6.png

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Mi w sumie ze spiralą się wyostrzył strasznie węch ,nawet męża który pali wyganiałam z balkonu na dwór ,bo czułam jakby palił mi pod nosem :)
Tak jest...ktoś mnie terroryzuje w takim razie[emoji6]

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Chrząszczyk 1 powoli cię przyszykowuje do buntu 2 latka ,Przeklętego słowa „nie” itd :):)mama musi wiedzieć ,że nie będzie łatwo :)

reklama
Wiecie co Wam powiem to z dym węchem na serio coś się stało ... jak mój gotuje jest Ok ale jak zacznie coś smażyć to ja pier... e otwieram okna bo nie mam czym oddychać ... wcześniej tak nie miałam .... ale to jeszcze pikus zaraz zacznę do siebie gadac wszędzie mi śmierdzi ... nawet moje ubrania wyprane walą jak w lumpeksie ... masakra jakaś ... zaraz zacznę prac wyprane pranie Hahahahaha

Do góry