Dorota, Bona, Poletta dziękuję dziewczyny za ciepłe przyjęcie i dobre słowo.
Dorotko, u Ciebie już 17 tydz, ale masz fajnie, masz rację ,obwiać to my się na pewno będziemy do porodu, tego się nie da uniknąć.
Zerknęłam trochę wstecz ,moje drogie ,wy przeszłyście o wiele więcej, przykro mi bardzo. Ale teraz na pewno nam wszystkim się uda i nie ma innej opcji .
Polleta absolutnie nie bierz sobie do głowy tego czego sie naczytałaś. Owszem ,kobiet po takich niepowodzeniach jest niestety dużo , i forum o takiej tematyce nie brak, to naturalne, po takich przejściach potrzebujemy wyżalić się, wygadać i wypłakać,a kto nas może lepiej zrozumieć i pocieszyć niż kobiety które tez to przeszły, natomiast takie, które po stracie szczęśliwie donosiły ciąże zwykle o tym nie piszą na forum typu - tym razem się udało, tylko na normalnym forum ciążowym, takim jak my. Albo w ogóle nie. Dlatego tez trudniej takie znaleźć. Tak więc może tych jest o wiele więcej.
Moje drogie , jakich kosmetyków używacie ? Pytam ,bo tyle sie naczytałam , ze włosy dęba stają
Tego nie można ,tamtego nie można, może lepiej niech napiszą czy istnieje w ogóle coś co w okresie ciąży jest dozwolone. Jak do tej pory wszystkie moje kosmetyki i środki do higieny poszły w odstawkę , chodzę i szukam po aptekach czegoś co bym mogła bezpiecznie używać , ale widzę że i tam należy być ostrożnym, ponieważ ostatnio aptekarka poleciła mi krem z niebezpiecznym w tym stanie składnikiem
.
Wiecie, z gorącym postanowieniem zrzucenia troszke tłuszczyku, to też tak miałam , trzy tygodnie nim dowiedziałam sie o ciąży , godzina intensywnych ćwiczeń dziennie, cóż, trzeba odłożyć na przyszły rok.
Dziewczyny jakie witaminy bierzecie? ja tylko femibion i magnez.
Miłego dzionka wszystkim.