To tylko od Ciebie zalezy, czy sie czujesz na silachNiedługo pyknie mi 40 lat i mam ten sam dylemat tzn czy nie jestem już za stara na to wszystko. Zostanę tu z wami i może znajdę odpowiedź
reklama
No tętniło, tętniło..... A teraz nic się nie dzieje.... Co jest z wami, kobietki? Nie plodzicie się czy jak?Ale kiedyś to forum tętniło życiem
Madzia08.1978
Fanka BB :)
Ja dzisiaj byłam na zakupach w rossmanie i płaciłam w kasie samoobsługowej. Przede mną ktoś kupił dwa testy ciążowe i nie wziął paragonu. Nabijam moje na kasę, a trochę tego było i wzięłam ten moj długi paragon razem z tym na testy ciążowe. W domu mąż po obiedzie czyta paragony i jak zobaczył na te testy to prawie zawału dostał, jego mina bezcenna dodam, że mamy na stanie 6 m- cy córeczkę i 46 i 48 latNo tętniło, tętniło..... A teraz nic się nie dzieje.... Co jest z wami, kobietki? Nie plodzicie się czy jak?
Cześć Kobietki Mam na imię Ania, w tym roku kończę 41 lat. Mam dwie córki- 17 i 9 lat. Myślimy z mężem o trzecim dziecku- zawsze chciałam mieć trójeczkę Są myśli, że to już za późno, że nie damy rady... Poza tym przede mną operacja przepukliny, a po niej rekonwalescencja przed ewentualną ciążą. Pewnie, gdyby się udało, byłabym mamą 42, 43-letnią. Czy to nie za późno? Ehh, sama nie wiem. Zostanę tu trochę z Wami, dobrze?
Madame JS
Ale kiedyś to forum tętniło życiem
Jasne, tylko wiecie... trudno się wypowiadać o pierwszym dziecku w wieku 40 lat, gdy tu mnóstwo wypowiedzi dziewczyn czasem kilka lat młodszych, z prawie dorosłymi już dziećmi na stanie, które uważają, że to za późno, że niebezpiecznie, że nierozsądnie...No tętniło, tętniło..... A teraz nic się nie dzieje.... Co jest z wami, kobietki? Nie plodzicie się czy jak?
Madame83
@Madame JS Ale że tutaj, na tym wątku takie rzeczy były?Jasne, tylko wiecie... trudno się wypowiadać o pierwszym dziecku w wieku 40 lat, gdy tu mnóstwo wypowiedzi dziewczyn czasem kilka lat młodszych, z prawie dorosłymi już dziećmi na stanie, które uważają, że to za późno, że niebezpiecznie, że nierozsądnie...
Ostatnia edycja:
reklama
dodo783
Mamuśki głowa do góry,ja co prawda dzieci na stanie 4. 41 lat w maju. Dzieciory 20,18,12 lat i 3.01 zostałam mamą po raz 4. Mnie się marzyło już jakiś czas i pół roku starań i wymarzone dwie kreseczki. Chodź jestem mamą plus size( brałam prawie całą ciąże heparynę),to cała ciąża książkowa. Młody z piękną wagą 4040ni 59cm zdrowiutki,chociaż że względu na wiek robiliśmy amniopunkcję.Teraz maskotka całej rodziny ,a szczególnie najstarszych braci. Jak tylko same czujecie się na siłach to trzeba działać