reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża po 40

reklama
No tętniło, tętniło..... A teraz nic się nie dzieje.... Co jest z wami, kobietki? Nie plodzicie się czy jak?
Ja dzisiaj byłam na zakupach w rossmanie i płaciłam w kasie samoobsługowej. Przede mną ktoś kupił dwa testy ciążowe i nie wziął paragonu. Nabijam moje na kasę, a trochę tego było i wzięłam ten moj długi paragon razem z tym na testy ciążowe. W domu mąż po obiedzie czyta paragony i jak zobaczył na te testy to prawie zawału dostał, jego mina bezcenna 😱😰 dodam, że mamy na stanie 6 m- cy córeczkę i 46 i 48 lat 🤣

Cześć Kobietki :) Mam na imię Ania, w tym roku kończę 41 lat. Mam dwie córki- 17 i 9 lat. Myślimy z mężem o trzecim dziecku- zawsze chciałam mieć trójeczkę :) Są myśli, że to już za późno, że nie damy rady... Poza tym przede mną operacja przepukliny, a po niej rekonwalescencja przed ewentualną ciążą. Pewnie, gdyby się udało, byłabym mamą 42, 43-letnią. Czy to nie za późno? Ehh, sama nie wiem. Zostanę tu trochę z Wami, dobrze? :)

Ale kiedyś to forum tętniło życiem

No tętniło, tętniło..... A teraz nic się nie dzieje.... Co jest z wami, kobietki? Nie plodzicie się czy jak?
Jasne, tylko wiecie... trudno się wypowiadać o pierwszym dziecku w wieku 40 lat, gdy tu mnóstwo wypowiedzi dziewczyn czasem kilka lat młodszych, z prawie dorosłymi już dziećmi na stanie, które uważają, że to za późno, że niebezpiecznie, że nierozsądnie... :-( :(

Jasne, tylko wiecie... trudno się wypowiadać o pierwszym dziecku w wieku 40 lat, gdy tu mnóstwo wypowiedzi dziewczyn czasem kilka lat młodszych, z prawie dorosłymi już dziećmi na stanie, które uważają, że to za późno, że niebezpiecznie, że nierozsądnie... :-( :(
@Madame JS Ale że tutaj, na tym wątku takie rzeczy były?

Ostatnia edycja:
reklama
Mamuśki głowa do góry,ja co prawda dzieci na stanie 4. 41 lat w maju. Dzieciory 20,18,12 lat i 3.01 zostałam mamą po raz 4. Mnie się marzyło już jakiś czas i pół roku starań i wymarzone dwie kreseczki. Chodź jestem mamą plus size( brałam prawie całą ciąże heparynę),to cała ciąża książkowa. Młody z piękną wagą 4040ni 59cm zdrowiutki,chociaż że względu na wiek robiliśmy amniopunkcję.Teraz maskotka całej rodziny ,a szczególnie najstarszych braci. Jak tylko same czujecie się na siłach to trzeba działać🤣🥰

Do góry