K
Katijah
Gość
Też tego nie lubięJak ja nie lubie niedzielbego wiecxoru tak mi zal ze znow zaczynamy nowy tydzień
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Też tego nie lubięJak ja nie lubie niedzielbego wiecxoru tak mi zal ze znow zaczynamy nowy tydzień
Termoforek z pestek wiśni, tak, używamy i chyba pomaga.Jak ja nie lubie niedzielbego wiecxoru tak mi zal ze znow zaczynamy nowy tydzień
Pieron wie jaki u mnie z seksu nici bo małpa jest no ale Wy się seksujcie jak tam chcecie, każdy sposób dobry tylko zęby umyć@doublimam a to taka dłuższa delegacja?
Może by tak dzisiaj sex... jak to @znadziejami ? Tantryczny?
DziekiMam nadzieję, że zdążysz przed jego wyjazdem!!!
Haha troche za szybko okienko plodowe od wtorku... OWU wedlug apki 24 ... jezeli nie bedzie wracal na weekend do domu to lipa@doublimam a to taka dłuższa delegacja?
Może by tak dzisiaj sex... jak to @znadziejami ? Tantryczny?
@Tanita79 trzymajcie się!!❤ moja malutka póki co nie ma kolek, ale ja i tak się boję tego cholerstwa i jak mocno płacze wieczorem to się zastanawiam..., tyle zjadła i jeszcze głodna... czy to kolka? Na szczęście póki co moja miewa nieskończony gľód wieczorny.Kolka.
No nic się matce wyspać nie da ten mój Synuś
A tak serio to szkoda mi Go strasznie Kołysamy się
Mimo wszystko, w razie czego, wykorzystaj męża porządnie przed wyjazdem,bo my tu na majowe emocje czekamy❤ a nuż owu się przesunie i się uda...Haha troche za szybko okienko plodowe od wtorku... OWU wedlug apki 24 ... jezeli nie bedzie wracal na weekend do domu to lipa
Nie martw się na zapas. Z drugiej strony jak pojedzie i wróci taki wyposzczony... to będzie się działo [emoji85]Haha troche za szybko okienko plodowe od wtorku... OWU wedlug apki 24 ... jezeli nie bedzie wracal na weekend do domu to lipa