reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża po 40

U nas cieżarnych nie szczepia a mamy karmiace dopiero jak niemowlak skonczy pol roku. Moze to jest zalezne od szczepionki ... albo jakis wewnetrzych wytycznych
A moze chodzi o to, ze po porodzie i ciazy organizm jest oslabiony? 🤔
Ja w ciąży raczej bym się na szczepienie nie zdecydowała ale zaraz po to i owszem , bo karmić piersią nie będę.
Siostra wróciła od lekarza, dostała leki na rozrzedzenie krwi i skierowanie na badanie żył . Także coś już wiemy .
Oby szybko byla poprawa, mogli ja zabrac do szpitala , pod obserwacje , po tych przypadkach z astra ...

reklama
Oj tak żebyś wiedziała, mi się ostatnio śniły 3 testy pozytywne i co [emoji23][emoji23][emoji23]
Nasze głowy mieszają
A mi się dziś śniło że miałam drugie dziecko, 3 msc młodsze i że to niby bliźniaki były [emoji1787] i ktoś go porwał, i ja z taką straszną rozpaczą go szukałam całą noc . Tak straszne płakałam że wydawałam przez sen dziwne dźwięki , mąż mnie nie mógł dobudzić, aż byłam cała zapocona jak się obudziłam.

A mi się dziś śniło że miałam drugie dziecko, 3 msc młodsze i że to niby bliźniaki były [emoji1787] i ktoś go porwał, i ja z taką straszną rozpaczą go szukałam całą noc . Tak straszne płakałam że wydawałam przez sen dziwne dźwięki , mąż mnie nie mógł dobudzić, aż byłam cała zapocona jak się obudziłam.
Moze dzis taka dziwne noc byla

reklama
Do góry