W
Wiedzmin
Gość
Wiem ze każdy przypadek jest inny.Znam to z własnego doświadczenia.Boje się ze mnie lekarz zbagatelizuje.Kiedyś miałam za dziecka złamalam nogę i nie mogli tego na zdjęciu wykryć to mi wmawiali ze to zwichnięcie i jestem histeryczka.Dali mi gips na 2 tyg.dopiero po3dniach a potem 2 tygodniach chodzilam bez .Jak miałam operowany nos to mi zostawili ligninę i po paru dniach wyciągali bolalo jakby drut kolczasty wyciągali.10Lat temu jak trafilam do szpitala to mi wmówić chcieli w recepcji ze na pewno nie rodze,dopiero jak jedna się schylila i zobaczyła ze wody są podemna to dopiero się zorietowaly ze 10 rozwarcie.W pierwszy poród to mnie tez odesłali do domu aż mi tam wody odeszły i szybko karetkaKazdy mi wmawia ze bol musi być a ja jestem nadwrazliwa,tak samo w domu ze ja nie wiem co to bol krzyża a jak poszlam na rezonans wyszla dyskopatia itp.Moze powinnas to skosultowac z lekarzem , oni to mierza , bywa ze sie rozchodzi wiecej niz normalnie a wtedy i cc i terapie ... wiesz to nie ma co porownywac do innych , bo tylko ty czujesz twoj bol.
Mnie bardzo bolal kregoslup po corce, blokowalo mnie masakrycznie ale mama powiedziala, ze ja zawsze tak bolalo, znajoma, ze ja sie skarze a mam 1 dziecko i to drobne a ona nosi pulchne blizniaczki. Glupio mi sie zrobilo, ze narzekam, przeciez inni maja gorzej i znosilam ...az raz padlam, stracilam czucie w nogach. Rezonans na cito i lekarz zapytal, dziewczyno jak ty tak dlugo wytrzymalas? Mialam ogromna przepukline , z odnozami jakimis i nerwy ucisniete masakrycznie.... po 3 dniach bylam operowana przez 7 godz.
Pokazywali mnie studentom jako ciekawy przypadek a przepuklinke wycieta przyniesli mi do sali na stolik