reklama
Nelja
Fanka BB :)
Będziemy robić co w naszej mocyNo co Ty, Nelja, starania są fajne! Tylko się dobrze i intensywnie starajcie!!!
@Kawoszka81 - kobietko! jesteś niesamowicie cierpliwa i silna !
Mnie by juz dawno szlag trafił
Co do cewnikowania , to ja tez nie czułam zakładania ale rzeczywiście potem chodziłam siusiu , nie dlatego , ze mi się chciało , bo tego nie czułam ale „przez rozum” , bo wiedziałam, ze trzeba by w końcu odwiedzić wc
Udanego dnia dla wszystkich ! U nas zimno bardzo dzisiaj . Zabieram się za uczenie moich dzieci. W poniedziałek wracają do szkoły !
Kawoszka81
Dzięki za dobre słowo.
Ale są dobre wieści bo odebrałam wyniki GBS i jest super nie mam paciorkowca. Cieszę się ponieważ przed poprzednim porodem mi wyszedł i musiałam dostawać antybiotyki.
Jeszcze czekam na wyniki dzisiejszej analizy moczu. Fakt piję mało bo nie mam pragnienia za to zgaga straszna. Rennie kupuję ale cokolwiek zjem albo nawet herbatę wypiję i już się zaczyna.
Jest mi co raz ciężej. Znajomi jak mnie spotykają to mówią że na twarzy to nie jestem spuchnięta że nie przytyłam ale brzuch to ja mówię wam mam jak przy bliźniakach ogromny. Samochodem dalej jeżdżę póki się mieszczę. Ja sobie mówię już jak wsiądę to abym do pedałów dostała. A jeżdżę automatem to luzik. Dzisiaj kupiłam monitor oddechu na olx. Poprzedni mieliśmy pożyczony teraz kupiłam. Przy Klaudii poprzedni włączył nam się dwa razy. Pod koniec roku pewnie ja go wystawię do sprzedania.
Ja już leję na to wszystko. Nakupiłam dzisiaj mrożonek niech zjada. Tyle co ja ostatnio obiadów wyrzuciłam. Bo wolał do mamusi podjechać i gotowe pod nos dostać niż odgrzać to co jest w domu.Kawoszka, jaka Ty dzielna i twarda jesteś. Podziwiam!!!
Ale są dobre wieści bo odebrałam wyniki GBS i jest super nie mam paciorkowca. Cieszę się ponieważ przed poprzednim porodem mi wyszedł i musiałam dostawać antybiotyki.
Jeszcze czekam na wyniki dzisiejszej analizy moczu. Fakt piję mało bo nie mam pragnienia za to zgaga straszna. Rennie kupuję ale cokolwiek zjem albo nawet herbatę wypiję i już się zaczyna.
Jest mi co raz ciężej. Znajomi jak mnie spotykają to mówią że na twarzy to nie jestem spuchnięta że nie przytyłam ale brzuch to ja mówię wam mam jak przy bliźniakach ogromny. Samochodem dalej jeżdżę póki się mieszczę. Ja sobie mówię już jak wsiądę to abym do pedałów dostała. A jeżdżę automatem to luzik. Dzisiaj kupiłam monitor oddechu na olx. Poprzedni mieliśmy pożyczony teraz kupiłam. Przy Klaudii poprzedni włączył nam się dwa razy. Pod koniec roku pewnie ja go wystawię do sprzedania.
Jaki monitor kupiłaś? Ja wcześniej miałam Angel care - sprawdzał się super - potem zaczął krążyć po rodzinie, a że więcej dzieci nie planowałam, to się nie interesowałam, kto go używa - ważne żeby dobrze służył. Ostatnio próbowałam go namierzyć, no i się okazuje, że przepadł - ten dał temu, ten tamtemu i tak naprawdę nie wiadomo gdzie jest. Więc chyba czeka mnie zakup kolejnego. No i właśnie myślę, jaki kupić...
W
Wiedzmin
Gość
Hejka czy ktoś jest tu ktos na poczatku ciąży?Jak znosicie objawy?
Kawoszka81
Kupiłam BABYSENSE 7 używany pisali że przez pół roku dałam 250zł za jakiś czas ja go sprzedam za 200.Jaki monitor kupiłaś? Ja wcześniej miałam Angel care - sprawdzał się super - potem zaczął krążyć po rodzinie, a że więcej dzieci nie planowałam, to się nie interesowałam, kto go używa - ważne żeby dobrze służył. Ostatnio próbowałam go namierzyć, no i się okazuje, że przepadł - ten dał temu, ten tamtemu i tak naprawdę nie wiadomo gdzie jest. Więc chyba czeka mnie zakup kolejnego. No i właśnie myślę, jaki kupić...
Angela miałam przy córce ale on chyba był na zasilacz tutaj jest na baterie i mocuje się go do łóżeczka. Nam zalecili w szpitalu 4 lata temu teraz też chciałam. Jest to wydatek ale ja sobie wolę nic nie kupić a dać dzieciom.
Kawoszka81
hejHejka czy ktoś jest tu ktos na poczatku ciąży?Jak znosicie objawy?
ooo matko kiedy to było
Nie martw się wszystko minie potem będzie zgaga chodzenie jak małe słoniątko.
A tak serio ja na wymioty kiedyś piłam tarty imbir nawet lokomotiv jest na wymioty.
Najgorsze było spanie mogłam spa na stojąco. Przy pierwszej ciąży to luz spałam kiedy chciałam teraz to była masakra do tego kołatania serca. Ale odpoczynek najważniejszy.
Kawoszka81
Mam wyniki moczu z dzisiaj i lipa. Wyszło znowu białko 19,2mg do tego nadal bakterie.
Jutro leję do słoika i robię dobową zbiórkę moczu akurat zaniosę go w piątek rano i zobaczymy wyniki będę tego samego dnia.
Jutro leję do słoika i robię dobową zbiórkę moczu akurat zaniosę go w piątek rano i zobaczymy wyniki będę tego samego dnia.
W
Wiedzmin
Gość
W którym jesteś tyg.Ja dziś wyniki miałam i wszystko ok tylko erytrocyty zaniżone.
reklama
arona
W którym jesteś tyg.Ja dziś wyniki miałam i wszystko ok tylko erytrocyty zaniżone.
Hej! Pierwszy dzidziuś? Ile masz lat?
Witamy w grupie dojrzałej młodzieży
Podziel się: