reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża po 40

Nelja jak testy kolejne?
Nunia miałaś zabieg?
Dostałam mega okres :(
Wiec pewnie to była biochemiczna :(
Nie wiem teraz czy dalej się starać.
Mysle, ze powodem może być słabe nasienie męża. Wiemy z badań, ze są problemy z ilością , ruchliwością i bakteriami w nasieniu. Tak się zastanawiam, czy jakby teraz wprowadzić antybiotyki i suplementy , tak jak to było przed udanymi ciążami , to czy starać się będzie można dopiero za 3 mies ? Bo tyle ponoć min trzeba żeby te plemniki się nowe wytworzyły? A teraz mimo tych antybiotyków i suplementów , to i tak najpierw by w grę wchodziły tylko te słabe plemniki? Jak to jest?
Poki co jestem potwornie zawiedziona . Już sama nie wiem. Może po prostu
„ trzeba wiedzieć kiedy ze sceny zejść”
🙁

reklama
Mysle, ze powodem może być słabe nasienie męża. Wiemy z badań, ze są problemy z ilością , ruchliwością i bakteriami w nasieniu. Tak się zastanawiam, czy jakby teraz wprowadzić antybiotyki i suplementy , tak jak to było przed udanymi ciążami , to czy starać się będzie można dopiero za 3 mies ? Bo tyle ponoć min trzeba żeby te plemniki się nowe wytworzyły? A teraz mimo tych antybiotyków i suplementów , to i tak najpierw by w grę wchodziły tylko te słabe plemniki? Jak to jest?
🙁
3 msc to nie jest dużo a faktycznie lepiej wyleczyć infekcję 😘

Nelja jak testy kolejne?
Nunia miałaś zabieg?
Cześć dziewczyny.
Jestem w domu po zabiegu. Wczoraj wieczorem mnie wypuścili. W szpitalu najpierw dali tabletki, jak zaczęło się krwawienie to zaraz brali na łyżeczkowanie. Fizycznie czuję się dobrze, trochę brxuch pobolewa ale krwawienie nie duże .
Podczytuję Was i staram się poukładać wszystko w głowie.
No i czekam na wyniki badan genetycznych. Pewnie będą na koniec przyszłego tygodnia.

🙁
Proszę tylko nie pisz o tym zejściu ze sceny... bo czasem życie tak się układa, ze nie mamy na to wszystko wpływu 😊

Cześć dziewczyny .Mam 41 lat i to moja 4 ciąża ,Dwójka dzieci już całkiem dużych 20 i 17 lat a młodszy 11 .Dziś jest już jakiś 13 tydzień bo mam różne daty z miesiączki i usg .Od początku podczytuje wasze wątki ale jakoś nie mogłam się przemoc żeby dołączyć
Bardzo Ci gratuluję 😀
Trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze już do samego końca. Przecież 13 tydzień to już bardzo dobrze wygląda 🤗

Nie jedna z dziewczyn tu straciła nadzieję a potem wracała z radosna nowina 😉
Bądźmy zawsze dobrej myśli.
Kwiatek melduj się tu! Jak sytuacja?
Wiesz tak myślę, że 3 latka między jednym a drugim dzieckiem to całkiem ok jest, jedno do przedszkola i łatwiej ogarnąć sytuację 😉 a ciążę są różne, ja miałam niewydolność szyjki i 2 ciąży miałam nie donosić a 3 była całkiem spokojna 😬

reklama
Na stałe mieszkam w Norwegii i dziś pani doktor mnie poinformowała ze następna wizyta w 24 tygodniu ,myśle ze to lekkie przegięcie jak na częstotliwość wizyt i dlatego myśle ze będę potrzebowała czasem komuś się wyżalić i zapytać o radę .U mnie to 4 ciąża po 2 poronieniach i każde ciągniecie w pachwinach wywołuje panikę .Dzieciaki te starsze się cieszą przynajmniej dobrze udają a najmłodszy jeszcze nic nie wie
Anna, będzie dobrze😍. Witamy!

Do góry