Wyniki z amnio odebrane, wszystko wskazuje na to, że jest dobrzeTanita odebrałaś już wyniki?
Będzie mężczyzna
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wyniki z amnio odebrane, wszystko wskazuje na to, że jest dobrzeTanita odebrałaś już wyniki?
Super gratulacje synuś mamusiWyniki z amnio odebrane, wszystko wskazuje na to, że jest dobrze
Będzie mężczyzna
Witaj Maja, zaglądajcie i doradzajcie, macie własne doświadczenie na świeżo, my też nie pierwsze ciąże ale po takiej przerwie to wszystko się zmienia. Ja właśnie się zastanawiam czy robić badania prenatalne 3 trymestru. Ostatnie szczegółowe usg w 26 tygodniu w szpitalu + echo serca maluszka wyszło dobrze. Moja gin powiedziała że to już zależy ode mnie. Zastanawiam się czy nie szkoda kasy.witam Was .Nie umiem na tel. przeglądac forum ,a laptopa niekiedy to mi sie nie chce odpalać.
Oj kobitki jak jaWas czytam to sobie przypominam.
Ja wszystkie wizyty mam z prywatnego pakietu medycznego więc nie zastanawiałam się nad tym, wierzcie mi w dwóch poprzednich ciążach na wizyty prywatne, badania plus leki wydałam tyle kasy że tym razem chciałam tego uniknąć wiedząc że umowę mam tylko do dnia porodu. Nie wiem co będzie u mnie w przyszłości i z pracą, nastawiam się raczej na 3 lata w domu do przedszkola i brak dochodu, ewentualnie własna firma ale teraz obawiam się nie będzie tak różowo jak mi się wydawało z tą epidemią.Witaj Maja, zaglądajcie i doradzajcie, macie własne doświadczenie na świeżo, my też nie pierwsze ciąże ale po takiej przerwie to wszystko się zmienia. Ja właśnie się zastanawiam czy robić badania prenatalne 3 trymestru. Ostatnie szczegółowe usg w 26 tygodniu w szpitalu + echo serca maluszka wyszło dobrze. Moja gin powiedziała że to już zależy ode mnie. Zastanawiam się czy nie szkoda kasy.
Tanita cieszę się i gratuluję wyniku ja mam info z mojego szpitala, widzę że wszędzie raczej to samo. Ale wszystko się może do naszego czasu zmienić. Trzeba będzie dzwonić bliżej terminu.
Arona Jesli będzie ok z moim spojeniem łonowym to też chciałabym to trzecie urodzić sn. Ale czuję jakąś taką niemoc i strach i nie wiem czy dam radę. Ech trafiły się na stare lata dylematy [emoji1787] pomyślę o tym może później.Ja rodziłam przed 42, mimo 2 operacji na kręgosłup SN.
Nie było przeciwskazań wiekowych [emoji16]ogólnie to 3 i jedyna ciąża donoszona do 39 tyg, największe dziecko.