Witaj Nadja. Wreszcie ktoś bliżej mnie [emoji4]ja mam już 44 lata , córka 16 też zachwycona ciążą. Starania skończyłam na 40, twierdząc że już będę za stara[emoji33]. I taka niespodzianka [emoji3059] się trafiła . Czasem dopada nnie jednak taki dół, im więcej jakichś dolegliwości tym czuje się starsza i myślę jak ja dam radę po takiej przerwie. A potem cieszę się że będę miała znów taki mały skarb. Na pewno co widzę na plus, to że bardziej w domu się wszyscy do siebie zbliżyli i bardziej się o mnie troszczą , bo do tej pory to raczej ja koło nich biegalam . Nie mogę się już doczekać narodzin. Jak już będę miała co robić to zawsze mam przypływ siły i przestaję biadolić [emoji28]
Pulp już mam prawie wszystkie ubranka dla córci. Nigdy nie kupowałam tak wcześnie ale teraz nie możemy się z córką oprzeć. Tyle sliczności. Dużo mam kupione na ciuchach, dla takiego maleństwa można znaleźć extra ciuszki czasem nawet z metką. Chodzę póki mogę bo lubię dotknąć wszystkiego i sprawdzić jakość. Na internecie różnie to bywa z jakością. Teraz nie mogę się zdecydować czy kupić dostawkę z kolyską drewnianą czy taki kojec. [emoji848]