No to zrobiłam te badania żeby się dobić. 3dc.skrajnie niskie AMH
AMH 0,8.
FSH 8.79
LH 4.74
Stosunek LH/FSH 0.54
Co sądzicie?
Ostatnia edycja:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No to zrobiłam te badania żeby się dobić. 3dc.skrajnie niskie AMH
z tego co wiem, to stosunek FSH LH powinien być ok. 1. Z AMH, wydaje mi się, że nie ma dramatu. Ale dokładnej interpretacji się nie podejmuję, nie jestem lekarzemNo to zrobiłam te badania żeby się dobić. 3dc.
AMH 0,8.
FSH 8.79
LH 4.74
Stosunek LH/FSH 0.54
Co sądzicie?
Dzięki Madulku, oczywiście pójdę z tymi wynikami do lekarzaz tego co wiem, to stosunek FSH LH powinien być ok. 1. Z AMH, wydaje mi się, że nie ma dramatu. Ale dokładnej interpretacji się nie podejmuję, nie jestem lekarzem
Po pierwsze, bardzo mocno trzymam kciuki za Ciebie!AniaKaja u mnie tez wynosi ok0,54 i lekarze olali zupelnie
z tym ze u mnie wynosci fsh 12 a LH 8 wiec duzo gorszeby sie zdawaly byc a w ciaze zachodze
kochane ... moja beta znowu pozytywna trzymajcie prosze kciuki zeby tym razem wszystko bylo dobrze
Gratuluję @Peugeotka36 kochana nudnej ciazy I zdrowego bąbelka. Jak dzieciaczki, czy też tak jak u mnie lapia jesienne infekcje? W sumie Twoja dwójką jeszcze w domu to może Was nie dopadło.
AniaKaja u mnie tez wynosi ok0,54 i lekarze olali zupelnie
z tym ze u mnie wynosci fsh 12 a LH 8 wiec duzo gorszeby sie zdawaly byc a w ciaze zachodze
kochane ... moja beta znowu pozytywna trzymajcie prosze kciuki zeby tym razem wszystko bylo dobrze
bardzo mocno trzymam kciuki :*kochane ... moja beta znowu pozytywna trzymajcie prosze kciuki zeby tym razem wszystko bylo dobrze
SuperZobacz załącznik 10448225+5 robie gniazdko
Super
Mam nadzieje ze u mnie tez w koncu takie gniazdko bedzie ladne za 5 dbi dopiero termin @...