reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża po 40

reklama
z tego co wiem, to stosunek FSH LH powinien być ok. 1. Z AMH, wydaje mi się, że nie ma dramatu. Ale dokładnej interpretacji się nie podejmuję, nie jestem lekarzem :)
Dzięki Madulku, oczywiście pójdę z tymi wynikami do lekarza

AniaKaja u mnie tez wynosi ok0,54 i lekarze olali zupelnie :)
z tym ze u mnie wynosci fsh 12 a LH 8 wiec duzo gorszeby sie zdawaly byc a w ciaze zachodze :)

kochane ... moja beta znowu pozytywna trzymajcie prosze kciuki zeby tym razem wszystko bylo dobrze :)
Po pierwsze, bardzo mocno trzymam kciuki za Ciebie! 😘
Po drugie dzięki za pocieszenie, no może nie jestem jeszcze na straconej pozycji

Gratuluję @Peugeotka36 kochana nudnej ciazy I zdrowego bąbelka. Jak dzieciaczki, czy też tak jak u mnie lapia jesienne infekcje? W sumie Twoja dwójką jeszcze w domu to może Was nie dopadło.

Nicole juz przedszkole przyniosla angine wiec franio od razu tez mial , ty juz do prscy wrocilas?

IMG_3480.JPG
5+5 robie gniazdko

reklama
Do góry