Witaj, gratulacje no pewnie, że dobrze trafiłaś- rozhośc się. Tu znajdziesz napewmo mnóstwo zrozumienia. Dziewczyny tu wspierają, krzepią, nie oceniają. Ja też za miesiąc kończę 43 lata a za dwa rodzę. jestem z LublinaCześć witam wszystkie dziewczyny szczególnie te po 40 Jest to mój pierwszy post więc napiszę parę słów o sobie. Aktualnie jestem oszołomiona informacją że być może świat mi się pozmienia. Mam 43 lata i 18 letnią córkę z pierwszego małżeństwa. Tak mi się zycie układało że po rozwodzie długo byłam sama, tzn absztyfikanci się zdarzali ale nikt na życie. I masz babo placek rok temu zakochałam się po uszy ( z wzajemnością póki co) a po roku narozrabialiśmy troszkę i zasialiśmy nasionko, niby troszkę z premedytacją, ale szczerze nie sądziłam że zajdę za pierwszym razem. Aktualnie kończę 7 tc i szukam dziewczyn z którymi można swoje rozterki, humory i hormonalne burze dzielić. Na razie otoczenie wiedzieć nie będzie (poczekam do końca 1 trymestru) a tu w głowie 1000 znaków zapytania. Dajcie znać jeśli to nie ten wątek, chętnie znalazłabym bratnią duszę z Łodzi, żeby wyskoczyć na kawę i pogadać, bo zapowiada się długie leniuchowanie. Pracę mam taką że raczej lekarz mnie nie wypuści (dużo stresów- korporacja). Za tydzień wizyta u gina. Nie było wcześniej czasu bo test zrobiłam dzień przed wylotem na urlop ale na usg zdążyłam polecieć po urlopie i potwierdzić że serduszko bije
Ostatnia edycja: