reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża po 40

Jeny tez bym tak chciała już zobaczyć te dwie kreski a to takie odległe :(
Magda dopiero doczytalam. Masakra z ta noga wspolczuje i zycze zeby sie dobrzs wszystko zroslo

Ja tez niestety beta negatywna jak myslalam. Szkoda mi bardzo w przyszłym cyklu w okolicach owu wyjezdzam bez malza wiec srednio ze staraniami.

reklama
[emoji8]nie czuje sie ciazowo zupelnie. Nie sadze ze za wczesnie do tego progesteron baardzo niski 8.5ng . Takze to jeszcze nie teraz.
Swoja droga ty tez tego dnia mialas bete wiec przyganial kociol garnkowi [emoji41]
:) ja miałam 6 dpo liczyłam dziś ale tez nie czuje ciąży bo boli noga haha coś dziwne cycki mam ale to tez przed@ plus pocę się ogólnie się nie pocę ale to tez osłabienie brzuch nie boli a wiesz nie nasłuchuje i nie myśle chciałam sprawdzić progesteron a tu noga pokrzyżowała i co plany na bok chyba ze na misjonarza :) do 6.07 mam ta orteze mieć wiec lipa. A ty bierzesz jakiś progesteron?ja teraz jakoś zapominałam o nim dziś mi się skończyły oby tylko w terminie była @.

reklama
Do góry