reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża po 40

Dzięki dziewczyny robię herbatę i zmykam do łóżka.
Trochę mam dylemat ,którego lekarza mam wybrać do prowadzenia ciąży.Po krótce Wam opiszę,tu się chce a jednocześnie taki strach ogarnia.
Więc tak chodziłam do babki ginekolorzki i jest na oddziale nie wiem ile.Przyjemna fajnie odpowiada na pytania
Druga opcja ordynator gbur hm mówi zwięźle ,jak się go zapyta to odpowie.Byłam u niego pierwszy raz.Nie brałabym go pod uwagę tylko ze jest tym ordynatorem ,a jak bym musiała leżeć z tymi moimi mirsniakami.
Jeszcze jest syn tego ordynatora ponoć ma fajny sprzęt i bardzo wnikliwy ,robi prenatalne,też ma dyżury w szpitalu.
Mam dylemat no i co znajomy to chwali se swojego

reklama
Ja w kazdej ciazy mam cukrzyce ciazowa wiec tez scisla dieta i rzadnych zachcianek. W ostatniej udanej to juz 6tc bylam na obciążeniu glukoza.. nie ludze sie jak teraz sie uda to na pewno bedzie to samo..

Dzięki dziewczyny robię herbatę i zmykam do łóżka.
Trochę mam dylemat ,którego lekarza mam wybrać do prowadzenia ciąży.Po krótce Wam opiszę,tu się chce a jednocześnie taki strach ogarnia.
Więc tak chodziłam do babki ginekolorzki i jest na oddziale nie wiem ile.Przyjemna fajnie odpowiada na pytania
Druga opcja ordynator gbur hm mówi zwięźle ,jak się go zapyta to odpowie.Byłam u niego pierwszy raz.Nie brałabym go pod uwagę tylko ze jest tym ordynatorem ,a jak bym musiała leżeć z tymi moimi mirsniakami.
Jeszcze jest syn tego ordynatora ponoć ma fajny sprzęt i bardzo wnikliwy ,robi prenatalne,też ma dyżury w szpitalu.
Mam dylemat no i co znajomy to chwali se swojego

Maja, to dla równowagi ja bym wzięła syna, dobrze ze tez robi prenatalne. A czytałaś opinie na znanylekarz ?

Kochane nie macie pojecia jak duzo dla mnie znacza Wasze słowa wsparcia....kurcze czlowiek tyle juz w zyciu przeszedł i jakos sobie radzil a teraz jakas masakra...najbardziej boli mnie to ze tutaj w Uk nawet gdybym poszla do lekarza to nie przepisze mi progesteronu...oni wogóle uwazaja ze w tym wieku to tylko czekac na cud....
Jesli sie uda to załatwic to naprawde bede wdzieczna za kazda pomoc.
daj namiary na priv, wlosi nie robia problemu bedzie progesteron.

u mnie beta <0,1 :( :( :(
gorzej byc nie moze :( wiec mimo ze to dopiero 9dpo to chociaz miniamalne wartosci by sie pokazaly np wynik bylby 1,1 :( :( a tak dupa
za to poszlam do diabetologa poprosilam ja o dodatkowe badania zeby zobaczyc czy z cukrem mam wszystko ok . .. ech naczytalam sie ze zaraz po biochemicznej tak latwo zajsc w ciaze i ja utrzymac i sie nie udalo :( :(

reklama
u mnie beta <0,1 :( :( :(
gorzej byc nie moze :( wiec mimo ze to dopiero 9dpo to chociaz miniamalne wartosci by sie pokazaly np wynik bylby 1,1 :( :( a tak dupa
za to poszlam do diabetologa poprosilam ja o dodatkowe badania zeby zobaczyc czy z cukrem mam wszystko ok . .. ech naczytalam sie ze zaraz po biochemicznej tak latwo zajsc w ciaze i ja utrzymac i sie nie udalo :( :(
Trzymaj sie kazda z nas ma swojje dylematy

Do góry