reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża po 40

reklama
Witaj
Ja tez jestem tu nowa, nawet nie bardzo jeszcze umiem się tu poruszać . Mam 45 lat i jestem w 5tc i 2d. Beta w środę 6960 i tez nie było widać zarodka do tego mam brązowe plamienia. Moja Gin mówi ze to normalne ze jeszcze nie widać zarodka i wizyta na 27 marca. Mam duphaston i luteinę. Trochę się martwię tymi plamieniami bo już się przyzwyczailiśmy do myśli o Fasolce
Pozdrawiam wszystkie przyszłe i starające się Mamy.
to napisala wczoraj wiec 6tc

Poradzcie mi rano było mi zimno ,tak jakby gardło mnie chciałoby boleć piję herbatę lipe z cytryną co jeszcze

Kanapka/grzanki z czosnkiem, herbatka z cytryna i miodem i dużo odpoczywaj.
Moja córka w piątek zasmarkana z prawie 38 stopni wróciła do do domu i dziś już jest naprawdę dobrze. W weekend tylko czosnek, lozeczko i herbata z miodem. Teraz niestety mnóstwo wirusów....

Dziewczyny Kochane, jestem już w domu.
Jeszcze walczymy, jest pęcherzyk ale zarodka nie było widać. Nie wiadomo skąd krwawienie, mam odpoczywać brać duphaston i właściwie tyle. Szczerze to jechalam już jak na skazanie byłam pewna ze to koniec bo nawet z nerwów chyba sutki przestały być wrażliwe. Jutro pójdę na bhcg i we wtorek i zobaczymy czy rośnie czy spada.
Dzieki ze trzymalyscie kciuki, widać mocno :)

Kochane nie macie pojecia jak duzo dla mnie znacza Wasze słowa wsparcia....kurcze czlowiek tyle juz w zyciu przeszedł i jakos sobie radzil a teraz jakas masakra...najbardziej boli mnie to ze tutaj w Uk nawet gdybym poszla do lekarza to nie przepisze mi progesteronu...oni wogóle uwazaja ze w tym wieku to tylko czekac na cud....
Jesli sie uda to załatwic to naprawde bede wdzieczna za kazda pomoc.
ile tego potrzebujesz ? znajomy wyjechal na kilka dni, musze poczekac, jakby cos to i lekarza zapytam czy wypisze. zrobie co moge.

Dziewczyny Kochane, jestem już w domu.
Jeszcze walczymy, jest pęcherzyk ale zarodka nie było widać. Nie wiadomo skąd krwawienie, mam odpoczywać brać duphaston i właściwie tyle. Szczerze to jechalam już jak na skazanie byłam pewna ze to koniec bo nawet z nerwów chyba sutki przestały być wrażliwe. Jutro pójdę na bhcg i we wtorek i zobaczymy czy rośnie czy spada.
Dzieki ze trzymalyscie kciuki, widać mocno :)
moze krwawienie implantacyjne? mi sie tak zdarzylo, tez byl tylko pecherzyk... synek teraz spi w moich rramionach.

simona to super trzymamy dalej kciuki :) oby beta dobrze przyrastala :)

ja w czasie ciazy jak sie przeziebialam bralam oscilococinum - to takie homeopatyczne :) na mnie dzialaaly oraz pren alen kiedys byl :) tez tylko ziolowe dla ciezarnych :)

Ostatnia edycja:
reklama
moze krwawienie implantacyjne? mi sie tak zdarzylo, tez byl tylko pecherzyk... synek teraz spi w moich rramionach.

Implantacyjne to raczej na pewno nie, plamie na brązowo prawie od początku a to 5tc i 3d ale to były bardzo małe ilości do wczoraj kiedy to pojawiła się krew a rano to już wyleciało ze mnie. Teraz nic i delikatne brązowe plamienia.

Do góry