Gratuluję!! Fantastyczna wiadomośćDziewczyny, 21 stycznia mialam owulację, staramy sie od kilku miesięcy, od 1 lutego jestem na nartach, wczoraj wieczorem kupiłam test, tak kontrolnie, bez większych nadzieii i....dzisiaj rano dwie kreski!!!!!! Aż nie chce mi sie wierzyć! Oczywiście tłumaczę sobie ze jeszcze za wcześnie na otwieranie szampana, ze wszystko może sie zdarzyć, ale ....JEST!!!! Jak tu sie nie cieszyć ???!!!!! Trzymajcie kciuki, tak jak dotychczas proszę
reklama
Cieszę się, że lepiej się czujesz i nie zrezygnowałaś ze starań o maleństwo. Trzymam kciuki, byś cieszyła się kolejną ciążąHej kochane
Melduje ze jestem, u mnie wszystko ok od poronienie minol już miesiąc i zaczynam normalnie funkcjonować, oczywiście myśle czasem ale jest lepiej niż było oczywiście nigdy przenigdy nie zapomnę o moim synku ale chyba przeszłam już na inny etap? Nie wiem?? Nie odebrałam wyniku hispatologicznego jakoś się boje.
Równy miesiąc po poronieniu dostałam miesiączkę wiec jest nadzieja. Biorę ovarin od miesiąca wit D3 plus olej z wiesiołka. Chce jeszcze raz zajść w ciąże bo wierze ze teraz się uda, tylko podchodzę inaczej do tego wszystkiego i bardziej się przygotowuje. Mam nadzieje ze żadnego krwiaka nie będzie ani infekcji. Właśnie okazało się teraz ze miałam dwie bakterie jedna związana z pęcherzem i jedna w pochwie pobrał mi gin posiew z szyjki i posiew z moczu i wyszły bakterie przez 10 dni brała dwa antybiotyki teraz kończy mi się @ i idę znowu pobrać posiew żeby sprawdzić czy jest już ok jeśli nie znowu antybiotyk tyko zastrzyki.
Wiec oby było wszystko dobrze i zacznę starania
zadowolonaM
Fanka BB :)
dziękujeCieszę się, że lepiej się czujesz i nie zrezygnowałaś ze starań o maleństwo. Trzymam kciuki, byś cieszyła się kolejną ciążą
dziewczyny czy wy planujecie jakies badania genetyczne jak sie uda ? bo ja wiem ze pappa na pewno nie zrobie ale zastanawiam sie nad testem Panorama - daje lepsze wyniki ale to dalej jakies prawdopodobienstwo tylko
\w poprzednich ciazach nic nie robilam , nawet jak bylam w ciazy w wieku lat 36 , po prostu usg w 12 tc wyszlo dobrze i tego sie trzymalismy ale teraz jednak jestem kilka lat starsza
\w poprzednich ciazach nic nie robilam , nawet jak bylam w ciazy w wieku lat 36 , po prostu usg w 12 tc wyszlo dobrze i tego sie trzymalismy ale teraz jednak jestem kilka lat starsza
zadowolonaM
Fanka BB :)
Wiesz co ja robiłam głupie papa i wiem ze nie zrobię jeśli będzie na usg wszystko dobrze to może zrobię nieinwazyjne te płatne ... poprzednio miałam koszmar zreszta wszystko tu pisałam wiec teraz tego nie powtórzę .dziewczyny czy wy planujecie jakies badania genetyczne jak sie uda ? bo ja wiem ze pappa na pewno nie zrobie ale zastanawiam sie nad testem Panorama - daje lepsze wyniki ale to dalej jakies prawdopodobienstwo tylko
ja juz wtedy jak mialam 36 lat uwazalam ze i tak pappa wyjdzie mi zle ze wzgledu na wiek a teraz to juz nie wspomne ale te nieinwazyjne z krwii moze moze .. zwlaszcza ze ten Panorama juz w 9 tc mozna zrobic tylko co mi to da :// jak to dalej tylko prpawdopodobienstwo
a wogole to sie podziebilam gdzies i katar mam i kicham non stop wiec siedze caly dzien pod kocykiem \
i z nudow czytam swoje posty na innym forum jak staralam sie o syna kilkanascie lat temu sprawdzajac jakie mialam objawy ciazy i mi sie plakac chce jak czytam te posty ... wiem wiem stara a glupia pozostalo mi kilka dni do testowania choc objawow nie mam praktycznie żadnych malz tez mowi ze ma przeczucie ze sie nie udalo ostatnim razem mial dobrego czuja .. ciekawe czy teraz tez mu sie sprawdzi ..
i z nudow czytam swoje posty na innym forum jak staralam sie o syna kilkanascie lat temu sprawdzajac jakie mialam objawy ciazy i mi sie plakac chce jak czytam te posty ... wiem wiem stara a glupia pozostalo mi kilka dni do testowania choc objawow nie mam praktycznie żadnych malz tez mowi ze ma przeczucie ze sie nie udalo ostatnim razem mial dobrego czuja .. ciekawe czy teraz tez mu sie sprawdzi ..
ja juz wtedy jak mialam 36 lat uwazalam ze i tak pappa wyjdzie mi zle ze wzgledu na wiek a teraz to juz nie wspomne ale te nieinwazyjne z krwii moze moze .. zwlaszcza ze ten Panorama juz w 9 tc mozna zrobic tylko co mi to da :// jak to dalej tylko prpawdopodobienstwo
Z tymi testami to faktycznie ciężka sprawa. Podobnie jak Magdamama opisywałam nieprzyjemne usg genetyczne pierwszego trymestru. Podstawą wszystkich wzorów jest wiek matki, co jak wiadomo dla wszystkich znajdujących się w tym wątku, już na starcie stwarza duże prawdopodobieństwo wystąpienia wad płodu. W moim mieście nifty kosztują 2300 zł, a panorama 3125 zł. Jak dla mnie to kwoty zaporowe. A wydanie tej sumy może dać nam spokój na całą ciąże lub niestety nie.Wiesz co ja robiłam głupie papa i wiem ze nie zrobię jeśli będzie na usg wszystko dobrze to może zrobię nieinwazyjne te płatne ... poprzednio miałam koszmar zreszta wszystko tu pisałam wiec teraz tego nie powtórzę .
@babydust wracaj do zdrowia no i trzymam kciuki za test!
No niestety nie zstapilo i czekamy a czekanie jest najgorsze nie wyobrazam sobie że zrobią to operacyjnie.No wlasmie nie odzywa sie ostatnio juz ja wywolywalam ,ale nic .Miala wynik wstepny prawidlowy .Mysle ze nas nie opuscila bo tez chyba na czercowkach byla .
Co u Ciebie jak maly ?Pamietam jak maly byl to cos z jaderkiem.
.
reklama
Przewalone też ostatnio miałam z tym przygodę u synaNo niestety nie zstapilo i czekamy a czekanie jest najgorsze nie wyobrazam sobie że zrobią to operacyjnie.
Podziel się: