reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża po 40

reklama
...wyświetla, że zagląda na bb...sprawdzałam, bo też zastanawiałam się co tam u niej dziwić się, że tak długo milczy...oj nieładnie Madzia, nieładnie[emoji38] dziewczyny się martwią, a Ty co????
Poza tym wszystkiego dobrego dziewczyny w Nowym Roku i oby był jeszcze lepszy od swego poprzednika[emoji4]

Magda prosi żebym Wam przekazała :(
Dzisiaj rano odeszły jej wody. Zaczęło się poronienie nie do zatrzymania. Trafiła do szpitala gdzie w bólach po kilku godzinach urodziła w 16 tygodniu. Bardzo to przeżyła. Zwłaszcza że dziś odebrała wyniki badań genetycznych i synek był zdrowy jak rydz. Lekarz twierdzi że łożysko nie dało rady z krwiakiem. Na tę chwilę jest jej bardzo ciężko. Prosiła jednak aby Wam przekazać że za wszystkie trzyma kciuki i jak stanie na nogi to na pewno wróci.
Bądźcie z nią myślami. Na pewno tego potrzebuje :(

reklama
Magda prosi żebym Wam przekazała :(
Dzisiaj rano odeszły jej wody. Zaczęło się poronienie nie do zatrzymania. Trafiła do szpitala gdzie w bólach po kilku godzinach urodziła w 16 tygodniu. Bardzo to przeżyła. Zwłaszcza że dziś odebrała wyniki badań genetycznych i synek był zdrowy jak rydz. Lekarz twierdzi że łożysko nie dało rady z krwiakiem. Na tę chwilę jest jej bardzo ciężko. Prosiła jednak aby Wam przekazać że za wszystkie trzyma kciuki i jak stanie na nogi to na pewno wróci.
Bądźcie z nią myślami. Na pewno tego potrzebuje :(
Dzięki za info.
Madzia tak mi przykro. Tule Cie mocno kochana aż serce boli czytać takie wieści.

Do góry