reklama
@Magdamama co tam u ciebie?
Tez juz o Niej myslalam@Magdamama co tam u ciebie?
Chrząszczyk 1
Fanka BB :)
...wyświetla, że zagląda na bb...sprawdzałam, bo też zastanawiałam się co tam u niej dziwić się, że tak długo milczy...oj nieładnie Madzia, nieładnie[emoji38] dziewczyny się martwią, a Ty co????@Magdamama co tam u ciebie?
Poza tym wszystkiego dobrego dziewczyny w Nowym Roku i oby był jeszcze lepszy od swego poprzednika[emoji4]
Chrząszczyk 1
Jesteśmy z nią myslami cały czas. Co się dzieje, coś z maluszkiem?Dziewczyny u Magdy źle. Nie mogę pisać więcej bez jej upoważnienia ale przechodzi ciężkie chwile i po prostu bądźcie z nią myślami.
Niutka43
Magda prosi żebym Wam przekazała
Dzisiaj rano odeszły jej wody. Zaczęło się poronienie nie do zatrzymania. Trafiła do szpitala gdzie w bólach po kilku godzinach urodziła w 16 tygodniu. Bardzo to przeżyła. Zwłaszcza że dziś odebrała wyniki badań genetycznych i synek był zdrowy jak rydz. Lekarz twierdzi że łożysko nie dało rady z krwiakiem. Na tę chwilę jest jej bardzo ciężko. Prosiła jednak aby Wam przekazać że za wszystkie trzyma kciuki i jak stanie na nogi to na pewno wróci.
Bądźcie z nią myślami. Na pewno tego potrzebuje
Dzisiaj rano odeszły jej wody. Zaczęło się poronienie nie do zatrzymania. Trafiła do szpitala gdzie w bólach po kilku godzinach urodziła w 16 tygodniu. Bardzo to przeżyła. Zwłaszcza że dziś odebrała wyniki badań genetycznych i synek był zdrowy jak rydz. Lekarz twierdzi że łożysko nie dało rady z krwiakiem. Na tę chwilę jest jej bardzo ciężko. Prosiła jednak aby Wam przekazać że za wszystkie trzyma kciuki i jak stanie na nogi to na pewno wróci.
reklama
Chrząszczyk 1
Dzięki za info.Magda prosi żebym Wam przekazała
Madzia tak mi przykro. Tule Cie mocno kochana aż serce boli czytać takie wieści.
Podziel się: