reklama
Niutka43
Fanka BB :)
No a gin ? USG przecież to już cokolwiek powinno być widać.... Faktycznie zagadkaNo rece i cycki opadaja mowie Ci....
Niutka43
Aaaa to jeszcze całe 16 dni i będzie coś wiadomo. Trzymam kciuki aby wszystko było dobrze.Mieszkam w Uk a tutaj sama do gina sie nie dostane...pozostaje mi Gp do ktorego wolny termin byl tylko na 27 listopada...
majacyr
40 skończyłam w marcu, a tu fota z moimi dzieciakamiTo prawie jak u mnie. A mogę wiedzieć ile masz lat? Tak dla otuchy?
Załączniki
Niutka43
Piękne !!! Zdrówka dla Was wszystkich ! Może za rok i ja taką fotkę dodam40 skończyłam w marcu, a tu fota z moimi dzieciakami
Zobacz załącznik 915678
Chrząszczyk 1
Cudna rodzinka...tylko sprawcy brakuje[emoji38][emoji122]40 skończyłam w marcu, a tu fota z moimi dzieciakami
Zobacz załącznik 915678
zadowolonaM
No wszystkie dodanyPiękne !!! Zdrówka dla Was wszystkich ! Może za rok i ja taką fotkę dodam
Chrząszczyk 1
To już spore opóźnienie...trzymam kciukasy[emoji110][emoji7]Hejka witam nowe kolezanki ja oczywiscie juz 9 dzien po terminie @...ktora nadal sie nie pojawila ale za to symptomy takie ze juz sama nie wiem co dalej ze mna bedzie...lekarz dopiero na 27 listopada bo wczesniej nikt mnie nie przyjmie...dzisiaj z rana test oczywiscie negatywny...mdli mnie po wszystkim juz cokolwiek bym nie zjadła...sluzu mam tyle ze musze nosic wkładki...piersi bola caly czas raz mocniej raz słabiej....kurcze ja to jestem kobieta zagadka heh
reklama
zadowolonaM
Dzisiaj mam odmianę totalna bo jem i prawie wszystko i smakuje chyba te tabletki mi pomagają bo nie mam mndlosci takich prawie wogole nie mam .... i nie plamie już dziś jeszcze tylko to zmęczenie i wieczna senność zistalo
Podziel się: