reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża po 40

Uff ...nareszcie mogę zacząć pisać od 8 tygodni tyko Was czytam i nie mogę się doczekać kiedy wreszcie dołączę do tego zacnego grona bo mam nadzieję, że mnie przyjmiecie Pasuję jak ulał rocznik 77, 21-letnia córka, 2-letnia wnusia i po wielu perturbacjach nareszcie szczęśliwy 12 tc
Zapraszamy i gratuluję[emoji4]Zdrowej fasolki i mało upierdliwej ciazy[emoji4]

reklama
Uff ...nareszcie mogę zacząć pisać od 8 tygodni tyko Was czytam i nie mogę się doczekać kiedy wreszcie dołączę do tego zacnego grona bo mam nadzieję, że mnie przyjmiecie Pasuję jak ulał rocznik 77, 21-letnia córka, 2-letnia wnusia i po wielu perturbacjach nareszcie szczęśliwy 12 tc
Gratulacje !!!

Wis
super gratulacje i witaj ...to teraz trochę nam popisz :)

Cześć. Ja wróciłam od lekarza. Widac pęcherzyka a nie widać zarodka. Ide raz jeszcze za tydzień to się okaże czy ciaza jest czy juz po wszystkim. Tydzien w zawieszeniu.

Strach mnie tak sparaliżował że nikomu jeszcze nie mówię ,co tydzień biegam na USG ,w 5+4 wychodziło że ciąża młodszą o tydzień ,był sam maleńki pęcherzyk ale tydzień później wszystko nadrobione i nawet dzień starsza wyszła z USG ,póki co jest idealnie ,serduszko bije ładnie nie za wolno nie za szybko tak gin mówi ,powiedziała że nie ma się do czego przyczepić ,no i założyła mi już kartę ciąży :)poprzednio w 8+0 powiedziała że czekamy ...jestem dobrej myśli ;)
Gratulacje i spokojnej ciazy!

reklama
Do góry