Kasiulek 77
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pewnie że dojdziesz do siebie ,nie wiem jak było u Ciebie ale napatrzyłam się w szpitalu ,bo w obu ciążach ladowalam na podtrzymaniu ,wiem jak lekarze olewają i cuda się działy ,ale nie będę o tym pisać bo ...a Ty kochana masz już swój cud ktory Ci wszystko wynagrodziDziękuję wszystkim razem i kazdej z osobna. Mimo iz przeszlam masakre na porodowce to warto było on jest kochany a ja mam nadzieję ze z czasem dojde do siebie.
Daj sobie czas a dojdziesz do siebie.Dziękuję wszystkim razem i kazdej z osobna. Mimo iz przeszlam masakre na porodowce to warto było on jest kochany a ja mam nadzieję ze z czasem dojde do siebie.
Mysle ,ze sie nie pogniewa jak mapisze ze urodzila I ok ,a reszte samaDziękuję kochana ale Ty wszystko pamiętasz ,tak mam bliźniaczki już 21 rok im idzie i młodsza 15 stkę
Ciekawe jak @Chloe.Chloe
Ide we wtorek na kolposkopię to zapytam jak to jest z tą @ po spiraliKasiulek 77 spełnienia marzeń Ci zyczę :-)
Zasmucona pieknie :-) tylko pozazdrościć :-) serdecznie pozdrawiam.
Martkaaa5 po wyjęciu spirali nie od razu możesz normalnie miesiączkować - koło trzeciego cyklu powinno się wszystko unormować tak więc wszystko w porządku moim zdaniem - ale wiadomo nie jestem lekarzem ;-) a co na to Twój gin?
Ja byłam dziś na kontroli po poronieniu - i dobre wieści - pęcherzyk z lewej strony 18 mm czyli za 2-3 dni można by było ... tylko męża nie ma !!! ech jak pech to pech :-(
Lekarz powiedział, że wszystko jest w porządku , że daje zgodę na dzidziusia :-) hmmmm ja bez jego zgody już działałam - upsss taka niegrzeczna jestem :-)
A ja Wam powiem dziewczyny ,że wogole do mnie nie dociera że jestem w ciąży. Nie załamuje się oczywiście ale też nie potrafię się cieszyć
Do tej pory pomimo objawów i potwierdzenia przez lekarza nie mogę uwierzyć . Za tydzień idę na kolejną wizytę . Będzie to już ponad 8 tygodni... Może tym razem jak zobaczę bijące serduszko wszystko się zmieni... Na pierwszej wizycie widziałam zarodek i jeszcze serduszka nie było....Czuję się dość dobrze, lepiej w każdym razie niż wcześniej. Basen zastąpilam orbitrekiem, bo taki leń mmie dopadł, że z domu nie chce mi się wychodzić
Pozdrawiam Was wszystkie cieplutko
Jestem tu nowa Zoja 75. Mam 43 lata i jestem w ciąży. Po dwóch latach po poronieniu udało się, ale strach pozostał i myśli.Czy wszystko będzie dobrze.Wizyta dopiero w poniedziałek. Pozdrawiam wszystkichTrzymam kciuki żeby serduszko biło wtedy już napewno do człowieka dotrze że rośnie nowe życie
Jej czyli moje urodzinowe ,pięknie ,tak bardzo się cieszęMysle ,ze sie nie pogniewa jak mapisze ze urodzila I ok ,a reszte sama
Dziękuję kochana ,i masz rację działaj nie czekajKasiulek 77 spełnienia marzeń Ci zyczę :-)
Zasmucona pieknie :-) tylko pozazdrościć :-) serdecznie pozdrawiam.
Martkaaa5 po wyjęciu spirali nie od razu możesz normalnie miesiączkować - koło trzeciego cyklu powinno się wszystko unormować tak więc wszystko w porządku moim zdaniem - ale wiadomo nie jestem lekarzem ;-) a co na to Twój gin?
Ja byłam dziś na kontroli po poronieniu - i dobre wieści - pęcherzyk z lewej strony 18 mm czyli za 2-3 dni można by było ... tylko męża nie ma !!! ech jak pech to pech :-(
Lekarz powiedział, że wszystko jest w porządku , że daje zgodę na dzidziusia :-) hmmmm ja bez jego zgody już działałam - upsss taka niegrzeczna jestem :-)