reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża po 40

hej dziewczyny :)
Brumba i Kasiulek ...bardzo wspolczuje i tule.
Witaj Ania i Jadwiga :)
nie wiem czy mnie pamietacie....mam 42 lata i 37tc wlasnie trwa . w srode melduje sie na oddziale,bo synek juz 3600 i lozysko nie za ciekawe juz. jak wszystko pojdzie zgodnie z planem to za tydzien o tej porze bede juz tulic syna <3

reklama
Kasiulek77 wczoraj już się rozkręciło na całego- skrzepy i krew. Wiem że brązowe nie przesądza ale spadające hcg już niestety tak...
Wydawało mi się, że nie zdążyłam się zakochać w tym dzieciątku, że starałam się nie przywiązywać bo z moją historią poronień mogłam mieć obawy. Ale z drugiej strony mnóstwo badań i leki - steryd, zastrzyki z clexane w brzuch- myślałam że teraz się uda. A tu znowu doopa..
Nie mam już sił dziewczyny... Nie rozumiem tego- dlaczego zachodzę w ciążę i ronię..
Gdybym nie zachodziła to nie byłoby tego bólu. Suma tego bólu jest już większą niż moje pragnienie dziecka... 4 straty w 2 lata..
No dobrze jedna to ciąża biochemiczna ale dwa razy widzieliśmy serduszko..
Przepraszam dziewczyny że tak ból przed Wami wylewam. Wiem że wy mnie zrozumiecie- prawie wszystkie macie ból straty wpisany w historię życia.
Tule Cie kochana. Tak mi przykro.

nie wiem czy mnie pamietacie....mam 42 lata i 37tc wlasnie trwa . w srode melduje sie na oddziale,bo synek juz 3600 i lozysko nie za ciekawe juz. jak wszystko pojdzie zgodnie z planem to za tydzien o tej porze bede juz tulic syna <3
@askastar kojarzę Cię. Ciesze się, że już praktycznie za chwilke utulisz synka. Pochwal się maluchem jak juz będziesz mogła. Trzymam kciuki za szybkie i szczęśliwe rozwiązanie.[emoji110]
Mój Antos ma już 3 miesiące ależ ten czas szybko leci[emoji6]

Ja też kojarzę daj nam znać jak już po będziesz powodzenia

Chrzaszczyk1 ,zrob update i pokaz nam Antosia [emoji9] pamietam ze slodziak z niego byl[emoji6],pozdrawiamy buziaki
Mówisz i masz[emoji6][emoji8]
20180509_173338.jpg
20180428_165932.jpg

Załączniki

• 20180509_173338.jpg
    20180509_173338.jpg
    53,2 KB · Wyświetleń: 891
  • 20180428_165932.jpg
    20180428_165932.jpg
    67,5 KB · Wyświetleń: 883
reklama
Do góry