reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża po 40

No ja niestety leżę i czekam na pogotowiu. Krwotok ze skrzepami. Przywieźli mnie ambulansem bo prawie straciłam przytomność. Teraz czekam na skan ale nie będą nic robić bo wczesna ciąża 10+6. Wszystko w rękach Boga
Monika trzymaj się. Modlę się żeby wszystko było dobrze. Ja w 8 tygodniu w pierwszej ciąży obudziłam się w ogromnej planie krwi i myślałam że już po wszystkim ale trzy tygodnie w szpitalu i teraz chłop ma 16 lat i 180cm wzrstu i pyskuje:). Bądź dobrej myśli.

Ostatnia edycja:
reklama
[emoji32][emoji44][emoji44][emoji44]przecież Nifty to nie statystyka jak Pappa. Pobierana jest krew matki gdzie wytrącane jest osocze dziecka i na tej podstawie stwierdza się obecność wad lub ich wykluczenie. Sprawdzana jest również plec; bo kazada ma predyspozycje do pewnych chorób i to też jest sprawdzane. Jakoś wątpię czy może zajść pomyłka odnosnie ZD po badaniu Nifty.
No ale zachodzą pomyłki ten test nie daje 100%

Angielska służba zdrowia. Nie robią skanów w weekend. Gdyby było 16+ to tak ale jest za młoda ciąża. Powiedzieli ze mogę iść prywatnie , i na szczęście udało mi się umówić na 4. Pozostaje przy pozytywnych myślach. Nie mogę stracić kolejnej ciąży :(

Angielska służba zdrowia. Nie robią skanów w weekend. Gdyby było 16+ to tak ale jest za młoda ciąża. Powiedzieli ze mogę iść prywatnie , i na szczęście udało mi się umówić na 4. Pozostaje przy pozytywnych myślach. Nie mogę stracić kolejnej ciąży :(
Trzymaj się kochana..wiem co to ang służba zdrowia ...będzie dobrze..musi byc

Hej jak maluszek się chowa
Wszystko ok. Rośnie w takim tempie, że część rzeczy zakładam na kilka razy, bo chwilka i za małe. Głuży, uśmiecha się, nawołuje jak nikt nie zagląda w danej chwili do łóżeczka czy wózka, a jemu akurat zbiera się na pogaduszki i towarzystwo[emoji6]jest fajny, cudowny i nie żałuję, że zdecydowaliśmy się ,,na starość" [emoji6]na malucha[emoji4]

reklama
Do góry