reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża po 40

no to racja ja tez czasem omijam z daleka ale fakt od kiedy nie pracuję to mi się jeszcze nie znudził:) a z kolei jak w pracy siedziałam to w domu już nie odpalałam ani na sekundę....
na razie to Marzenko się nie wybieraj jeszcze, chuchaj, dmuchaj i nogi do góry zarzucaj ile się da a my ci dopingujemy z całych sił:)

reklama
Ja Marzenko myślę tak jak Gosia, Twoja mama w pierwszym odruchu po prostu martwiła się przede wszystkim o Twoje dobro. Teraz, kiedy do niej dotarło, że będzie mieć wnuczkę - cieszy się tak jak każda przyszła babcia. I martwi się o Was obie.

Gosia - "no dosyć tego wesołości nam potrzeba ....jajko zjadłam i dwie kromki chlebka z masłem!" - tym zdaniem mnie rozbawiłaś - od razu mi weselej od tego jajka ;) A swoją drogą - jutro z samego rana też zjem jajko, albo nawet dwa! Narobiłaś mi smaka.

Moi rodzice od początku cieszyli się naszym szczęściem - mieli prezent na dzień babci i dzień dziadka :) Też mam fajnych rodziców ;)

Tak czytam jak piszecie o dzieciach, które już macie - fajnie mieć więcej niż jednego dzidziorka. Nie wiem jak to będzie u nas, ale bardzo bym chciała więcej. A jeszcze niedawno kategorycznie twierdziłam, że byle to urodzić i koniec. Ha, apetyt rośnie w miarę jedzenia :)

Pozdrawiam, buziaczki

to buziaki mamuśki, idę już spać pomalutku mój T przyjechał też jeszcze pogadamy sobie...
słodkich snów dla naszych dzidziolków i dla tych następnych też Basiu:)

Czesc Kochane :-)
U mnie tez piekna pogoda, az sie boje co bedzie potem. No zobaczymy, na razie bede cos jesc, chyba jajka.

Milego dnia, buziaki

dzień dobry mamusie:-)
i ja już kawkę siorbię ale zaspałam dzisiaj:) dziewczyny do szkoły dzisiaj nie idą to i zaspałam..
u nas pada okropnie i zimno, plucha, ciemnawo aż nie mogę w to uwierzyć!!
buziaki

reklama
Heloł :)
No popatrzcie - jak pisałam poprzedniego posta, to piękne słońce było, a teraz już chmurki wyszły. Cieszę się, bo może łatwiej będzie przeżyć dzień.
Ha, zrobiłam jeden bucik dla mojej dziewczynki - teraz będę robić drugi.
A rodzice psiaka mi przywożą - jadą na tydzień do mojego brata, do Monachium a piesek ma chorobę lokomocyjną a poza tym stara Żabka już jest - 13 lat w lecie kończy. No może jeszcze pożyje ale już nie na podróże jest. Lubię ją i martwię się, że będzie tęsknić. No ale tydzień to nie rok - przeżyje.
To może i ja kawkę sobie zrobię, chociaż pewnie Gosia już wypiła i ja będę piła sama. Trudno się mówi :)

Do góry