cześć Basiu ale śpiochy z tych 40-stek, chłodniej będziesz miała po wakacjach a wtedy będziesz tego bardziej potrzebowała zresztą ja też jak mam termin na grudzień to tak się ochłodzę że ho, ho mam nadzieję że u Marzenki ok.... mogłaby się odezwać ja znikam smacznych śniadanek wam życzę pa pa
reklama
Iwoneczka1970
Zaciekawiona BB
Heloł dziewczęta Iwonko, wiesz, nam też bardzo Różyczka się podoba, tylko mam małe wątpliwości, nie chciałabym, żeby potem dzieci jakoś przezywały naszą dziewczynkę (bo Róża to też kwiat - a dzieci bywają okropne dla rówieśników) Powiedz mi, czy Ty nie miałaś takich wątpliwości? Bo w sumie to Różyczka jest na szczycie naszej top-listy tylko się wahamy i zastanawiamy nad Zuzią a ostatnio nad Klaudią.
A u mnie dostałam hormony i skierowanie na usg tarczycy, ale pani endokrynolog nie straszyła mnie bardzo - to lekka niedoczynność, tyle, że jestem w ciąży więc trzeba leczyć.
To tyle.
Buziaczki dla wszystkich :*:*:*
Witajcie kochane! Wczoraj miałam 20 tydz. i drugie nieinwazyjne badanie prenatalne: cudo miód zdrowa dziewuszka, będzie Róża Józefina (od św. Józefa wymodlona)rośnie pięknie i wyniki super. Ja nadal łykam na niedoczynność tarczycy już 100 Eutyroxu i walę zastrzyki przeciwzakrzepowe w brzuch, bo niby wyniki mówią że nie trzeba a zapalenie podudzia było więc lepiej na zimne itd. Co do imienia to po Żanuariach Jessicach i innych imionach moje dzieci mają na imię tak zwyczajnie Ala, Dorotka, Róża - stare dobre imiona i takie polskie Róża, Różyczka, Rózia - dla całej naszej rodzinki po głosowaniu najlepsze i takie pachnące Dzieci nie wyśmiewają imion z tego co zauważyłam, więc spoko. Cieszę się, że Tobie też się Róża podoba Mnie się podoba jeszcze Zuzia (ale ostatnio za dużo ich w moim towarzystwie sie urodziło) Helenka i Zosia.
Ojjj kochane jestem szczęśliwa, bo dzidzia zdrowa, kopie jak piłkarz szczególnie wieczorem, a ja jutro jadę z rodzinką do Chorwacji. Tak więc kochane zajżę za kilkanaście dni. Całusy i nie dajcie sie...głaskanka dla brzusiaczków.
No cześć Iwonko
Świetnie, że u dzidzi wszystko ok. Ja po połówkowym usg też odetchnęłam z ulgą bo wyszło rewelacyjnie. Specjalista, który je robił stwierdził z uśmiechem, że jestem bardzo nudną pacjentką - bo takie wszystko książkowe - i oby najwięcej takich mu się zdarzało
U nas Zuzia też jest brana pod uwagę Na drugie na pewno Wiktoria - po mojej babci. Gdyby był chłopczyk, na drugie miałby Antoś - po dziadku mojego P. Trzeba coś z tym imieniem postanowić, bo jakoś trzeba mówić do tej naszej dziewczynki a ja mówię dzidzia albo "chybaZuzia" Ala i Dorotka to też bardzo ładne imiona. To tak trudno się zdecydować - ale raczej jakieś proste wybierzemy. Mojemu P jeszcze Klaudie się podoba a właściwie takie zdrobnienie tego imienia - Klaudynka
Życzę Ci miłego wypoczynku w Chorwacji - o tej porze może nie będzie tam 40-stopniowych upałów, ale ciepło i słonecznie. Odzywaj się zaraz po powrocie
Świetnie, że u dzidzi wszystko ok. Ja po połówkowym usg też odetchnęłam z ulgą bo wyszło rewelacyjnie. Specjalista, który je robił stwierdził z uśmiechem, że jestem bardzo nudną pacjentką - bo takie wszystko książkowe - i oby najwięcej takich mu się zdarzało
U nas Zuzia też jest brana pod uwagę Na drugie na pewno Wiktoria - po mojej babci. Gdyby był chłopczyk, na drugie miałby Antoś - po dziadku mojego P. Trzeba coś z tym imieniem postanowić, bo jakoś trzeba mówić do tej naszej dziewczynki a ja mówię dzidzia albo "chybaZuzia" Ala i Dorotka to też bardzo ładne imiona. To tak trudno się zdecydować - ale raczej jakieś proste wybierzemy. Mojemu P jeszcze Klaudie się podoba a właściwie takie zdrobnienie tego imienia - Klaudynka
Życzę Ci miłego wypoczynku w Chorwacji - o tej porze może nie będzie tam 40-stopniowych upałów, ale ciepło i słonecznie. Odzywaj się zaraz po powrocie
Cześć Iwonka, super znowu informacje, cieszę się z tobą.... i udanego wypoczynku w Chorwacji...a gdzie dokładnie jedziesz??
ja się wybieram z córami na półwysep helski - tam mamy przyczepkę małą a dziewczyny na desce pływają mój M tylko w pracy będzie siedział i na weekendy dojeżdżał ale i to dobre rybek się tam najemy to dla zdrowia
Basiu z tą chybazuzia to fajne u mnie bądzie Helenka albo Antoś (chyba) ale boję się myśleć jak na razie...
stawiam że Marzenka już w szpitalu ale jeśli tak to dla niej lepiej i dla dzidzi..trzymamy kciuki&&&
to buziaki
ja się wybieram z córami na półwysep helski - tam mamy przyczepkę małą a dziewczyny na desce pływają mój M tylko w pracy będzie siedział i na weekendy dojeżdżał ale i to dobre rybek się tam najemy to dla zdrowia
Basiu z tą chybazuzia to fajne u mnie bądzie Helenka albo Antoś (chyba) ale boję się myśleć jak na razie...
stawiam że Marzenka już w szpitalu ale jeśli tak to dla niej lepiej i dla dzidzi..trzymamy kciuki&&&
to buziaki
Cześć Gosiu
No mam nadzieję, że Marzenka czuje się dobrze, i jej dzidzia też. Mocno trzymam kciuki.
My w tym roku nie wybieramy się za żadne wakacje, bo u mojego P krucho z urlopem, a wolałabym, żeby ze mną był jak już urodzę. Tak, że weekendowy wypoczynek tylko i tyle.
A z imieniem - to Ty już masz konkretne - tyle, że i dla chłopca i dla dziewczynki. My jeszcze nie - trwają burze mózgów
Buziaczki
No mam nadzieję, że Marzenka czuje się dobrze, i jej dzidzia też. Mocno trzymam kciuki.
My w tym roku nie wybieramy się za żadne wakacje, bo u mojego P krucho z urlopem, a wolałabym, żeby ze mną był jak już urodzę. Tak, że weekendowy wypoczynek tylko i tyle.
A z imieniem - to Ty już masz konkretne - tyle, że i dla chłopca i dla dziewczynki. My jeszcze nie - trwają burze mózgów
Buziaczki
Marzena197235
Fanka BB :)
Witajcie mamuski , ja sie nie meldowałam rano bo nie chciało mi sie wyłonic z łozka , wstałam wykapałam sie i o 7, 30 poszłam do lekarza od 8 przyjmowała , jak wróciłam do domku to przyszła mama i nie dawno pojechała to nie było jak luknac na komputer
Ja dziewczynki czuje sie dobrze nie mysle jeszcze o szpitalu spokojnie dam znac jak tylko bede sie tam wybierac
Gosiu Basiu , juz sie nie zamartwiajcie jestem w komplecie , dostałam znowu na wynik moczu i cisnienie po lekach jest 140|90 troche nie tak ale nie ma tragedi oby tak dalej , no i opuchlizna z nóg zeszła nie sa jak balony widac kostke , dieta i wypoczywanie chyba skutkuje
Iwonko wspaniale ze dzidzia zdrowiutka oby tak dalej , dbaj o siebie kochana
Ja dziewczynki czuje sie dobrze nie mysle jeszcze o szpitalu spokojnie dam znac jak tylko bede sie tam wybierac
Gosiu Basiu , juz sie nie zamartwiajcie jestem w komplecie , dostałam znowu na wynik moczu i cisnienie po lekach jest 140|90 troche nie tak ale nie ma tragedi oby tak dalej , no i opuchlizna z nóg zeszła nie sa jak balony widac kostke , dieta i wypoczywanie chyba skutkuje
Iwonko wspaniale ze dzidzia zdrowiutka oby tak dalej , dbaj o siebie kochana
W związku z nawałem zajęć jesteś rozgrzeszona - bo nie można wymagać, żebyś zwlekała się z łóżka bladym świtem. Leż ile wlezie Marzenko.
Super, że jesteś Kochana I że jesteście w komplecie. I że ze zdrowiem ok. I w ogóle
Muszę coś upichcić, bo mężuś będzie głodny jak wróci
Więc na razie zmykam
Super, że jesteś Kochana I że jesteście w komplecie. I że ze zdrowiem ok. I w ogóle
Muszę coś upichcić, bo mężuś będzie głodny jak wróci
Więc na razie zmykam
Marzena197235
Fanka BB :)
a ja ugotowałam zupke grochowa bo ja lubie takie zupki , córka pomagała ja mówiłam co ma robic
reklama
cześć babeczki,
oj smutno bez Marzenki ale wiecie że my tak po kolei będziemy odpadać
może już małą sobie tuli w ramionach....
objadłam się jak bączyca znowu obiadem bo mi mój fryzjer powiedział że na buzi za szczupła jestem oj to jak do chałupy wpadłam to od 2 godzin jem.... ziemniaczki pieczone, indyka kawałeczek i sałatkę z pomidorów...malinowych takie dobre że mniam i arbuza na koniec
Basiu mi się też Baśka bardzo podoba,koleżanka ma córkę Basię i taki z niej łobuz fajny...Barbara bardzo ładnie i takie polskie
Juliannna albo Laura ....ogólnie to fajnie mieć takie problemy, nie
to smacznego obiadku laseczki i tobie Marzenka też! cokolwiek teraz porabiasz
a ja idę się położyć na chwilkę....
Marzenka no to ty cipa jesteś a my się tu zamartwiamy...ale dobrze że jesteś! oj dobrze!
oj smutno bez Marzenki ale wiecie że my tak po kolei będziemy odpadać
może już małą sobie tuli w ramionach....
objadłam się jak bączyca znowu obiadem bo mi mój fryzjer powiedział że na buzi za szczupła jestem oj to jak do chałupy wpadłam to od 2 godzin jem.... ziemniaczki pieczone, indyka kawałeczek i sałatkę z pomidorów...malinowych takie dobre że mniam i arbuza na koniec
Basiu mi się też Baśka bardzo podoba,koleżanka ma córkę Basię i taki z niej łobuz fajny...Barbara bardzo ładnie i takie polskie
Juliannna albo Laura ....ogólnie to fajnie mieć takie problemy, nie
to smacznego obiadku laseczki i tobie Marzenka też! cokolwiek teraz porabiasz
a ja idę się położyć na chwilkę....
Marzenka no to ty cipa jesteś a my się tu zamartwiamy...ale dobrze że jesteś! oj dobrze!
Ostatnia edycja:
Podziel się: