reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża po 40

Niestety to juz nie jest zwykłe fochowanie. Tego nie pisałam, ale kiedy w 2 miesiącu wylądowałem z bólem brzucha na izbie przyjęć powiedział mi nawet że najlepszy byłby zabieg i że więcej mnie nie tknie. Te słowa bolą mnie do dziś. Nie odzywa się do mnie. Ja do niego próbuje ale nic z tego nie wychodzi. Jestem na skraju załamania psychicznego i chyba bez psychologa się nie obędzie. A co do chorób to wszystkie zaczęły się po czwartym porodzie.
Przykro mi, że tak traktuje Ciebie i maleństwo "mąż". Sorki że napisałam to słowo w cudzoslowiu, ale jak dla mnie brak słów dla określenia takiego postępowania. Jeśli masz możliwość to wybierz się do psychologa to na pewno Ci tylko pomoże. Trzymaj się dzielnie ;-) ;)

reklama
LinaEwe76 witaj wśród nas moje Gratulacje :) stara to jest ściera do podłogi nie Ty kobietko o pięknym wieku ...ja Cię podniesie troche na duchu .43 lata dwoje dzieci córcia z białaczką I wpadka 16 tydz ciąży Nadciśnienie,arytmia ,otyłość może nie olbrzymia a jednak ...o atakach paniki I wizytach nocnych w szpitalu 4 raz w tygodniu nie wspomne.Ponieważ to wpadka więc się domyślasz że do 9 tygodnia ciaży o której nie wiedziałam brałam leki jak popadnie te na ból I te na Newry .Ciąża przebiega książkowo żadnych ataków ,żadnych arytmi jak ręką odjął badania genetyczne super i tego też i Tobie życze :)
@Kika7575 przepraszam, że się dopytuje a jak teraz sobie radzisz z nerwami? W ciąży odpuscila nerwicą czy się spotęgowala? Ja też z tych co walczą z nerwicą :(

Mam pytanko ... może i śmieszne może i zabawne ... ale cóż zapytam [emoji16]... czy Wy moje miłe Panie staraczki robicie jakieś pozy już po baraszkowaniu ???.... chodzi mi o jakieś stanie na głowie Hahaha może nie dosłownie ale widziałam gdzieś w tv jak to dziewuchy wiszą nogami do góry (tez nie dosłownie hehe) .... co Wy na to?????[emoji848][emoji848][emoji16][emoji16]
@Lilly40 ale mnie rozśmieszylas :-D no co Ty my tylko po Bożemu ;) żartuje oczywiście :-D

@Lilly40 ale mnie rozśmieszylas :-D no co Ty my tylko po Bożemu ;) żartuje oczywiście :-D

Teraz to Ty mnie rozśmieszyłas ... puściły mi wodze fantazji ... tylko zaraz chwila komu czy oby napewno mi????.... oj oj oj znadziejami Ty świntuszko [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]... mi w poście chodziło jak już jest pooooo ..... i leżenie do góry nogami .... a Ty tu No proszę [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

@Kika7575 przepraszam, że się dopytuje a jak teraz sobie radzisz z nerwami? W ciąży odpuscila nerwicą czy się spotęgowala? Ja też z tych co walczą z nerwicą :(
znadziejami teraz jak ręką odjął a ja poważnie miałam silną nerwice I ataki paniki od kiedy zachorowała moja starsza córa .Od czasu kiedy jestem w ciąży powiedzmy od 13 tygodni jakoś nie mam ani jednego ataku ani paniki ani arytmii

znadziejami teraz jak ręką odjął a ja poważnie miałam silną nerwice I ataki paniki od kiedy zachorowała moja starsza córa .Od czasu kiedy jestem w ciąży powiedzmy od 13 tygodni jakoś nie mam ani jednego ataku ani paniki ani arytmii

Pięknie kochana i tak trzymać i nie tylko do końca ciąży a do końca życia bez nawrotów i powrotów ani ataków ani arytmii [emoji1307][emoji10]

reklama
Teraz to Ty mnie rozśmieszyłas ... puściły mi wodze fantazji ... tylko zaraz chwila komu czy oby napewno mi????.... oj oj oj znadziejami Ty świntuszko [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]... mi w poście chodziło jak już jest pooooo ..... i leżenie do góry nogami .... a Ty tu No proszę [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Oj kochana ja święta nie jestem :-D no ale z nogami do sufitu czy tam głową w dół to nie próbowałam :-D

Do góry