Lilly40
Fanka BB :)
Dziękuje Maja ,mam nadzieje że niebawem będziemy czytać więcej dobrych wieści,również Twoich, Lilly i innych staraczek wierze w to i trzymam kciuki za was
Kika jesteś kochana [emoji8]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziękuje Maja ,mam nadzieje że niebawem będziemy czytać więcej dobrych wieści,również Twoich, Lilly i innych staraczek wierze w to i trzymam kciuki za was
To wspaniale Kika i tak do konca źyczę.Hej dziewczynki wracam właśnie z badań prenatalnych I wszystko jest dobrze strasznie się ciesze ,dziecko rozwija się prawidłowo I żadnych nieprawidłowości nie stwierdzono ,jestem spokojna I przeszczęśliwa ..nie chciało się pokazać od strony płci ,ale ruchliwe jak jego tata hehe z wielu zdjęć dostaliśmy jedno na którym przez moment szło go ująć ...Oto mój kochany frupek
Dziękuje SylwiaTo wspaniale Kika i tak do konca źyczę.
Kika7575 badania planetarne ktore robiłaś to usg genetyczne i test papa jesli mozna wiedzieć jak to mniej wiecej wyglada. Gratuluję Ci serdecznie ze wszystko wyszło dobrze.Hej dziewczynki wracam właśnie z badań prenatalnych I wszystko jest dobrze strasznie się ciesze ,dziecko rozwija się prawidłowo I żadnych nieprawidłowości nie stwierdzono ,jestem spokojna I przeszczęśliwa ..nie chciało się pokazać od strony płci ,ale ruchliwe jak jego tata hehe z wielu zdjęć dostaliśmy jedno na którym przez moment szło go ująć ...Oto mój kochany frupek
Zasmucona ja mieszkam w Niemczech moje badania dzieliły się na 3 etapy dwa z krwi u nas nie robią testów papa jedno badanie to coś w rodzaju nifty drugie również z krwi oddziela się osocze płodu pozyskane z krwi matki no I oczywiście usg genetyczne...te badania są płatne kosztowały mnie prawie 700 euro ja zrezygnowałam z inwazji ktora w DE jest jak w Polsce na fundusz .Kika7575 badania planetarne ktore robiłaś to usg genetyczne i test papa jesli mozna wiedzieć jak to mniej wiecej wyglada. Gratuluję Ci serdecznie ze wszystko wyszło dobrze.
Usg jak zwyczajne usg tylko badanie trwało prawe 45 minut sprawdzała organy wewnętrzne serce,mózg itd dwa ostatnie badania zwykłe pobranie krwi jeden wynik po 3 dniach drugi po tygodniu ...omówienie wyników dzisiaj,zapomniałam dodać drugie badanie z krwi wyklucza choroby genetyczne w 99 procentachZasmucona ja mieszkam w Niemczech moje badania dzieliły się na 3 etaty dwa z krwi u nas nie robią testów papa jedno badanie to coś w rodzaju nifty drugie również z krwi oddziela się osocze płodu pozyskane z krwi matki no I oczywiście usg genetyczne...te badania są płatne kosztowały mnie prawie 700 euro ja zrezygnowałam z inwazji ktora w DE jest jak w Polsce na fundusz .
Usg jak zwyczajne usg tylko badanie trwało prawe 45 minut sprawdzała organy wewnętrzne serce,mózg itd dwa ostatnie badania zwykłe pobranie krwi jeden wynik po 3 dniach drugi po tygodniu ...omówienie wyników dzisiaj,zapomniałam dodać drugie badanie z krwi wyklucza choroby genetyczne w 99 procentach
Hej dziewczynki wracam właśnie z badań prenatalnych I wszystko jest dobrze strasznie się ciesze ,dziecko rozwija się prawidłowo I żadnych nieprawidłowości nie stwierdzono ,jestem spokojna I przeszczęśliwa ..nie chciało się pokazać od strony płci ,ale ruchliwe jak jego tata hehe z wielu zdjęć dostaliśmy jedno na którym przez moment szło go ująć ...Oto mój kochany frupek
Lilly stresowaliśmy się oboje z mężem strasznie tym bardziej że przed nami była młoda para I badanie było dla nich traumą okazało się, że dziecko jest chore I to coś bardzo poważnego po badaniu powietrze zeszło ze mnie jak z balonaAleż musiałaś sie dzisiaj bardzo stresować ... zanim to wszystko się skończyło .... ale warto było czekać .... strasznie się cieszę i jeszcze raz życzę Ci oby już do końca nudnej ciąży [emoji6]
Kochana cieszę się z Tobą przeogromnie
To teraz już schizom powiedz- dość niech już Twoje matczyne serducho bije rowniótko uspokojenie. Takie wieści dodają nam wszystkim otuchy.
Jaka piękna główka na zdjęciu, dobrze że udało się choć jedną fotę zrobić.