Byłam na becie dzisiaj, wyniki mam mieć wieczorem. Ale dwie kreski dość widoczne na teście JEstem skołowana totalnie
Myślę że mogę już pogratulować. Gratulacje bardzo się cieszępisz koniecznie ile masz bety
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Byłam na becie dzisiaj, wyniki mam mieć wieczorem. Ale dwie kreski dość widoczne na teście JEstem skołowana totalnie
Ech musi Ci być ciężko, tak czekać ..Dzieczyny jak chcialabym zacząć juz moje starania a tu do kwietnia trzeba czekac dosyc ze za lubym tesknie to jeszcze odiczam @ i owulacje ktore mijają
Brumbciu najgorsza to tesknota ale własnie zaliczyłam ginekologa i dentystę mam w planie usg piersi i tarczycy, endokrynolog,zbadac krew w pakiecie pt. Zdrowa kobieta po 40 no i suplementuje sie...a z moim 5 latkiem ruch nue uniknionyEch musi Ci być ciężko, tak czekać ..
Lilly ma rację tylko skuteczne zajęcie się czymś może spowodować że czas będzie szybciej płynął. Może dosuplementuj sobie organizm pod zbliżającą się ciażę, może zadbaj o kondycję- dni coraz dłuższe to i na dwór chętniej się wychodzi.
Brumbciu najgorsza to tesknota ale własnie zaliczyłam ginekologa i dentystę mam w planie usg piersi i tarczycy, endokrynolog,zbadac krew w pakiecie pt. Zdrowa kobieta po 40 no i suplementuje sie...a z moim 5 latkiem ruch nue unikniony
No Kochana wielkie gratulacjeByłam na becie dzisiaj, wyniki mam mieć wieczorem. Ale dwie kreski dość widoczne na teście JEstem skołowana totalnie
A jest i taka moźliwosc źe Szanowna nie chciana, znienawidzona @ się nie pojawi to bys zrobiła wielkie oczy co i tego Tobie życzę bo jak zrozumialam staracie się od listopada?No cóż wszystko możliwe ... ja jestem przed tą niechcianą @ ... albo czwartek albo weekend ... mam nie regularnie po wyjęciu spirali w listopadzie wpada jak do siebie Hahahahaha kiedy chce
Maggy39, super wiadomość, trzymam kciuki za CiebieByłam na becie dzisiaj, wyniki mam mieć wieczorem. Ale dwie kreski dość widoczne na teście JEstem skołowana totalnie