Gratuluję jednak w swieta naprawdę dzieją się cuda.
Oj tak. To jest cud wymodlony
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratuluję jednak w swieta naprawdę dzieją się cuda.
Witajcie drogie 40stki[emoji5] przepraszam że się nie odzywałam. Kolejna beta znow urosła ale jeszcze mniej niż poprzednia więc święta upłynęły w huśtawkach emocji- między ufnością i nadzieją a przytłaczającym lękiem. Dziś mamy 7t1d i byliśmy na Usg i spieszę żeby sie z Wamu podzielić radością ( w moim przypadku do łez)
Jest zarodek i serduszko i wszystko w porządku. Wielkość zarodka odpowiada 6t4d. Lekarka powiedziala że hcg zwalnia a po 10 tygodniu już może spadać i żeby się tak nie przejmować.
Bardzo Wam dziękuję za wsparcie, zainteresowanie, dodawanie otuchy
Muszę teraz nadrobić czytanie. Pozdrawiam serdecznie i życzę Wam samych radosnych wieści
Cześć dziewczyny :-) właśnie z moim partnerem rozpoczęliśmy starania o maluszka. Mam 39 lat przyznam że targają mną dziwne uczucia.. nie mam jeszcze dziecka...nigdy wcześniej nawet o tym nie myślałam. Bardzo tego pragnę ale jednocześni się boję...
Brumba, bardzo dobra wiadomość, cieszymy się razem z Tobą i trzymamy kciuki
brumba trzymamy kciuki,na pewno bedzie dobrze ,kazdy organizm inny moze i ty jestes wyjatkiem od regoly,kiedys czytalam o takich ciazach.[emoji8] bedzie dobrze
Tak musi być, gorąco się o to modlimy☺
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Wow super ... trzymam kciuki oby już nie było więcej takich stresujących sytuacji ...
Maja75 chyba nie będziesz .. ja jestem 74 i dopiero po wyjęciu spirali dostałam z pół miesięcznym opóźnieniem okres i wyglada na to ze dopiero pod koniec roku będziemy próbować ... trzymajcie kciuki dziewczynki [emoji6]
Witajcie drogie 40stki☺ przepraszam że się nie odzywałam. Kolejna beta znow urosła ale jeszcze mniej niż poprzednia więc święta upłynęły w huśtawkach emocji- między ufnością i nadzieją a przytłaczającym lękiem. Dziś mamy 7t1d i byliśmy na Usg i spieszę żeby sie z Wamu podzielić radością ( w moim przypadku do łez)
Jest zarodek i serduszko i wszystko w porządku. Wielkość zarodka odpowiada 6t4d. Lekarka powiedziala że hcg zwalnia a po 10 tygodniu już może spadać i żeby się tak nie przejmować.
Bardzo Wam dziękuję za wsparcie, zainteresowanie, dodawanie otuchy
Muszę teraz nadrobić czytanie. Pozdrawiam serdecznie i życzę Wam samych radosnych wieści