reklama
izolda1973
Początkująca w BB
Dziękuje, ale zaczynam panikować (( jakoś w ogóle nie zdawałam sobie sprawy , ze te 44 lata to tak dużo ponieważ w ogóle nie czuje tych lat, ale jak poczytałam niektóre opinie na różnych forach ze to już taki wiek , ze krzywdzi się dziecko itd ((O kurvze juz poszlo.Witamy Cie tutaj odzywaj sie i melduj co tamm slychac.A wiekiem sie nie przejmuj.
izolda1973
Początkująca w BB
jaką dojrzałą mamą? będziesz młodą mamą, zobaczysz, jak się wszystko zmieniło przez te 20 lat
badania, usg, zalecenia itp Odmłodniejesz, a synowie? pewnie już wyszli z domu, może sie juz szykują do zakładania własnych rodzin, może pomogą,a może będą zazdrośni? ale wszystko będzie dobrze
44 to nie jest górna granica
izolda1973
Początkująca w BB
Dzięki , jeden syn już samodzielny ale drugi jeszcze studiuje , hmm zawsze mówili abyśmy jeszcze postarali się o dzidziusia ale nie wiem czy jak stało się to faktem to czy zdania nie zmienia )
Chrząszczyk 1
Fanka BB :)
Cześć @Izolda 1973 witam Cię na forum.Dzięki , jeden syn już samodzielny ale drugi jeszcze studiuje , hmm zawsze mówili abyśmy jeszcze postarali się o dzidziusia ale nie wiem czy jak stało się to faktem to czy zdania nie zmienia )
Myśle, że synowie zazdrośni na pewno nie będą, bo to juz dorośli ludzie maja swoje sprawy, swoje życie, a za kilka lat może i swoje dzieci.[emoji4]
Gratuluje Ci maleństwa niech rozwija się i rośnie w mamusinym w brzuszku. Teraz przydałaby Ci się corcia[emoji6]
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Ktos na forum napisalDziękuje, ale zaczynam panikować (( jakoś w ogóle nie zdawałam sobie sprawy , ze te 44 lata to tak dużo ponieważ w ogóle nie czuje tych lat, ale jak poczytałam niektóre opinie na różnych forach ze to już taki wiek , ze krzywdzi się dziecko itd ((
Ktos kiedys gdzies napisal ,ze to co pisza na forach trzeba brac z dystansem.I tak musisz zrobic .Bo to jest tak nie idzie to sie przezywa ,a jak jesy to zas strach by zdrowe itp.Nas strasza wiekiem ,ale mlode mamy tez maja roznne problemy z dzidzia .Dziękuje, ale zaczynam panikować (( jakoś w ogóle nie zdawałam sobie sprawy , ze te 44 lata to tak dużo ponieważ w ogóle nie czuje tych lat, ale jak poczytałam niektóre opinie na różnych forach ze to już taki wiek , ze krzywdzi się dziecko itd ((
Witajcie wszystkie zaciążone. Super, że jest nas coraz więcej a macierzyństwo po 40 bardzo polecam, bo zupełnie inaczej sie do niego podchodzi niż za młodu. Moja Magdalenka ma już skończone trzy miesiące i jest niesamowicie absorbującym dzieckiem a ja z przyjemnością się temu poddaję. Przy pierwszej córce myślałam o pracy, o sytuacji zawodowej o pieniądzach, generalnie o wszystkim tylko nie o macierzyństwie. Dzisiaj, dojrzalsza o 11 lat wiem, że tak naprawdę liczy się ta mała kruszynka wszystko inne jest pisane na wodzie. no, takie refleksje nad życiem mnie naszły A poza tym boli mnie kręgosłup od noszenia mojego klocuszka. Buziaczki dla Was
izolda1973
Początkująca w BB
Witajcie wszystkie zaciążone. Super, że jest nas coraz więcej a macierzyństwo po 40 bardzo polecam, bo zupełnie inaczej sie do niego podchodzi niż za młodu. Moja Magdalenka ma już skończone trzy miesiące i jest niesamowicie absorbującym dzieckiem a ja z przyjemnością się temu poddaję. Przy pierwszej córce myślałam o pracy, o sytuacji zawodowej o pieniądzach, generalnie o wszystkim tylko nie o macierzyństwie. Dzisiaj, dojrzalsza o 11 lat wiem, że tak naprawdę liczy się ta mała kruszynka wszystko inne jest pisane na wodzie. no, takie refleksje nad życiem mnie naszły A poza tym boli mnie kręgosłup od noszenia mojego klocuszka. Buziaczki dla Was
reklama
izolda1973
Początkująca w BB
Ciesze się ze jesteś szczęśliwa dojrzała mama i polecasz ten stan jak najbardziej )) potrzebuje teraz takich słów jak najwiecej , usciskaj swoją kruszynkę i pozdrawiam
Ostatnia edycja:
Podziel się: