reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża po 40

reklama
O kurvze juz poszlo.Witamy Cie tutaj odzywaj sie i melduj co tamm slychac.A wiekiem sie nie przejmuj.
Dziękuje, ale zaczynam panikować :((( jakoś w ogóle nie zdawałam sobie sprawy , ze te 44 lata to tak dużo ponieważ w ogóle nie czuje tych lat, ale jak poczytałam niektóre opinie na różnych forach ze to już taki wiek , ze krzywdzi się dziecko itd :(((

jaką dojrzałą mamą? będziesz młodą mamą, zobaczysz, jak się wszystko zmieniło przez te 20 lat :)
badania, usg, zalecenia itp :) Odmłodniejesz, a synowie? pewnie już wyszli z domu, może sie juz szykują do zakładania własnych rodzin, może pomogą,a może będą zazdrośni? ale wszystko będzie dobrze :)
44 to nie jest górna granica :)

Dzięki , jeden syn już samodzielny ale drugi jeszcze studiuje , hmm zawsze mówili abyśmy jeszcze postarali się o dzidziusia ale nie wiem czy jak stało się to faktem to czy zdania nie zmienia :))

Dzięki , jeden syn już samodzielny ale drugi jeszcze studiuje , hmm zawsze mówili abyśmy jeszcze postarali się o dzidziusia ale nie wiem czy jak stało się to faktem to czy zdania nie zmienia :))
Cześć @Izolda 1973 witam Cię na forum.
Myśle, że synowie zazdrośni na pewno nie będą, bo to juz dorośli ludzie maja swoje sprawy, swoje życie, a za kilka lat może i swoje dzieci.[emoji4]
Gratuluje Ci maleństwa niech rozwija się i rośnie w mamusinym w brzuszku. Teraz przydałaby Ci się corcia[emoji6]

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziękuje, ale zaczynam panikować :((( jakoś w ogóle nie zdawałam sobie sprawy , ze te 44 lata to tak dużo ponieważ w ogóle nie czuje tych lat, ale jak poczytałam niektóre opinie na różnych forach ze to już taki wiek , ze krzywdzi się dziecko itd :(((
Ktos na forum napisal
Ktos kiedys gdzies napisal ,ze to co pisza na forach trzeba brac z dystansem.I tak musisz zrobic .Bo to jest tak nie idzie to sie przezywa ,a jak jesy to zas strach by zdrowe itp.Nas strasza wiekiem ,ale mlode mamy tez maja roznne problemy z dzidzia .

Witajcie wszystkie zaciążone. Super, że jest nas coraz więcej a macierzyństwo po 40 bardzo polecam, bo zupełnie inaczej sie do niego podchodzi niż za młodu. Moja Magdalenka ma już skończone trzy miesiące i jest niesamowicie absorbującym dzieckiem a ja z przyjemnością się temu poddaję. Przy pierwszej córce myślałam o pracy, o sytuacji zawodowej o pieniądzach, generalnie o wszystkim tylko nie o macierzyństwie. Dzisiaj, dojrzalsza o 11 lat wiem, że tak naprawdę liczy się ta mała kruszynka wszystko inne jest pisane na wodzie. no, takie refleksje nad życiem mnie naszły :) A poza tym boli mnie kręgosłup od noszenia mojego klocuszka. Buziaczki dla Was :)

Witajcie wszystkie zaciążone. Super, że jest nas coraz więcej a macierzyństwo po 40 bardzo polecam, bo zupełnie inaczej sie do niego podchodzi niż za młodu. Moja Magdalenka ma już skończone trzy miesiące i jest niesamowicie absorbującym dzieckiem a ja z przyjemnością się temu poddaję. Przy pierwszej córce myślałam o pracy, o sytuacji zawodowej o pieniądzach, generalnie o wszystkim tylko nie o macierzyństwie. Dzisiaj, dojrzalsza o 11 lat wiem, że tak naprawdę liczy się ta mała kruszynka wszystko inne jest pisane na wodzie. no, takie refleksje nad życiem mnie naszły :) A poza tym boli mnie kręgosłup od noszenia mojego klocuszka. Buziaczki dla Was :)

reklama
Ciesze się ze jesteś szczęśliwa dojrzała mama i polecasz ten stan jak najbardziej :))) potrzebuje teraz takich słów jak najwiecej , usciskaj swoją kruszynkę i pozdrawiam

3jgxyx8d38jpv7y4.png

Ostatnia edycja:
Do góry