reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża po 40

Nie czekaj do 10 kwietnia. Barierą pewnie są rejestratorki.
Każdy normalny lekarz z krwawieniem w ciąży przyjmie Cię od ręki.
Ale to już kochana nic nie zmieni skoro progesteron nie pomógł:-((( To była tak niska ciąża, że bicia serca i tak nie było widać. Więc po ewentualnym USG i tak nic nie będzie wiadomo:-(

reklama
U mnie chłopczyk, narzeczony dla Twojej dziewczynki haha
Jezeli chodzi o luteine to chodzi o dopowchowa ona sie szybciej i mocniej wchlania.
Groszek, ja mimo wszystko poszlabym do lekarza. Jak powiesz o krwawieniach to kazdy Cie przyjmnie.

Witam od jakiegoś czasu was sobie poczytuję,mam prawie 41 lat,synka w wieku 14lat, i wczoraj właśnie zobaczyłam swoje upragnione dwie kreseczki...... Troszkę jestem przerażona, ale bardzo szczęśliwa ( gorzej z moim ukochanym, wystraszony ,choć też bardzo się cieszy). Mam nadzieję że będzie wszystko w porządku. Pozdrawiam

Witam od jakiegoś czasu was sobie poczytuję,mam prawie 41 lat,synka w wieku 14lat, i wczoraj właśnie zobaczyłam swoje upragnione dwie kreseczki...... Troszkę jestem przerażona, ale bardzo szczęśliwa ( gorzej z moim ukochanym, wystraszony ,choć też bardzo się cieszy). Mam nadzieję że będzie wszystko w porządku. Pozdrawiam
Trzymam kciuki :)
Jejku ja aż boję zrobić test.... poczekam tak jak lekarz zaleca.. w poniedziałek 12 dzień brania luttagenu i test och. Dzisiaj niby powinnam dostać @ ..ale ostatnio miałam 27dc..to pewnie się przedłuży..

Ja dzisiaj mam dzien niemocy. Nic mi sie nie chce.
Dostalam skierowanie na cc wskazaniem jest wlasnie wiek.
Bylam w szpitalu ustalic termin i dla nich wiek to nie jest wskazanie.
Mam sie wstawic we wtorek. Termin mam na 13 go i wtedy zdecyduja co ze mna zrobic. Moze byc tak, ze do beda mnie trzymac w szpitalu az akcja sie nie rozwinie.
Straszne jest takie nie wiedzenie co mnie czeka.

reklama
Pilotka, mi wszyscy lekarze mówili, że sam wiek nie jest wskazaniem. W pewnym momencie się zastanawiałam czy jednak nie załatwić sobie cesarki, ale w końcu dałam się przekonać, że warto podejść do porodu sn. Później bardzo się cieszyłam z tej decyzji
(pierwszy poród - lat 42,5). Choć oczywiście, nigdy się nie wie jak będzie.

Do góry