reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża po 40

Nie czekaj do 10 kwietnia. Barierą pewnie są rejestratorki.
Każdy normalny lekarz z krwawieniem w ciąży przyjmie Cię od ręki.
Ale to już kochana nic nie zmieni skoro progesteron nie pomógł:-((( To była tak niska ciąża, że bicia serca i tak nie było widać. Więc po ewentualnym USG i tak nic nie będzie wiadomo:-(

reklama
U mnie chłopczyk, narzeczony dla Twojej dziewczynki haha
Jezeli chodzi o luteine to chodzi o dopowchowa ona sie szybciej i mocniej wchlania.
Groszek, ja mimo wszystko poszlabym do lekarza. Jak powiesz o krwawieniach to kazdy Cie przyjmnie.

Witam od jakiegoś czasu was sobie poczytuję,mam prawie 41 lat,synka w wieku 14lat, i wczoraj właśnie zobaczyłam swoje upragnione dwie kreseczki...... Troszkę jestem przerażona, ale bardzo szczęśliwa ( gorzej z moim ukochanym, wystraszony ,choć też bardzo się cieszy). Mam nadzieję że będzie wszystko w porządku. Pozdrawiam

Witam od jakiegoś czasu was sobie poczytuję,mam prawie 41 lat,synka w wieku 14lat, i wczoraj właśnie zobaczyłam swoje upragnione dwie kreseczki...... Troszkę jestem przerażona, ale bardzo szczęśliwa ( gorzej z moim ukochanym, wystraszony ,choć też bardzo się cieszy). Mam nadzieję że będzie wszystko w porządku. Pozdrawiam
Trzymam kciuki :)
Jejku ja aż boję zrobić test.... poczekam tak jak lekarz zaleca.. w poniedziałek 12 dzień brania luttagenu i test och. Dzisiaj niby powinnam dostać @ ..ale ostatnio miałam 27dc..to pewnie się przedłuży..

Ja dzisiaj mam dzien niemocy. Nic mi sie nie chce.
Dostalam skierowanie na cc wskazaniem jest wlasnie wiek.
Bylam w szpitalu ustalic termin i dla nich wiek to nie jest wskazanie.
Mam sie wstawic we wtorek. Termin mam na 13 go i wtedy zdecyduja co ze mna zrobic. Moze byc tak, ze do beda mnie trzymac w szpitalu az akcja sie nie rozwinie.
Straszne jest takie nie wiedzenie co mnie czeka.

reklama
Pilotka, mi wszyscy lekarze mówili, że sam wiek nie jest wskazaniem. W pewnym momencie się zastanawiałam czy jednak nie załatwić sobie cesarki, ale w końcu dałam się przekonać, że warto podejść do porodu sn. Później bardzo się cieszyłam z tej decyzji
(pierwszy poród - lat 42,5). Choć oczywiście, nigdy się nie wie jak będzie.

Do góry