Kuba Wisowski
Początkująca w BB
Same do tego doprowadziłyście
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no i opuściłyśmy cichego wielbiciela.Jakby nie było nic ciekawego, to bym nie czytał droga Pani Po prostu baardzo was podziwiam i ciekawi mnie, jak sobie radzicie. Więc czytam was od 2008 roku
no i opuściłyśmy cichego wielbiciela.
a co Cię ciekawi Kubo ?
to czemu podglądałeś nas zza węgła ? trzeba było się ujawnić :-) może miałbyś nawet okazję dowiedzieć się czego pragną kobietyA teraz to już nieważne, smutno mi bardzo teraz Tak się cieszyłem, jak czytałem wasze rozmowy, jak wszystko się pięknie układało. A teraz? Buu
Azula myślisz, że to może być jakaś Kubusia a może któryś z naszych Panów MęszóffffMisia problem w tym ,że tzw Kuba to może nawet nie facet taki cichacz to kto wie co to kto to