reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża po 40

reklama
No a się pogubię jak kto chce mnie czytać niech czyta tu lub czasem w bardziej prywatnych sprawach na GZ bo aby tamten watek nowy zaczajony znaleźć już muszę się cofnąć do wpisu anki.
Kłaczku janie zmieniam za bardzo stanu rzeczy jak coś jest według mnie nie na tzw światło dzienne to ja nawet na GZ tego nie pisze bo według mnie net da się "prześwietlić " może GZ jest trochę bezpieczniejsze czy utajony watek ale ... nie do końca:no:
A wlazłam tam i co widzę już trzy różne wateczki założone ja naprawdę z przyjemnością na 40-tki wchodziłam na GZ czasem bo tam tez różne tematy w osobnych wateczkach więc chyba ja zaprzestane się udzielać bo nie mam tyle czasu by sto wateczków otwierać Naprawde nie wiem po co wam i GZ utajnione wąteczki?

Ostatnia edycja:
Nie sadze zeby byl sens uciekac przed takimi "Kubami Wisowskimi" - wszedzie sie znajdzie taki czynnik, co jeden post z trudem wyprodukuje zeby zadac glupie pytanie, lub podkreslic czyjas kwestie.

Nie sadze zeby byl sens uciekac przed takimi "Kubami Wisowskimi" - wszedzie sie znajdzie taki czynnik, co jeden post z trudem wyprodukuje zeby zadac glupie pytanie, lub podkreslic czyjas kwestie.

Nowy wątek wygląda dokładnie tak samo jak ten, z tym, że żadne Kuby nie mogą na niego zajrzeć i to jest jego niewątpliwa zaleta.
anka_d przenosi tam wszystko z GZ, będzie jeden wspólny wątek do którego będziemy miały dostęp tylko MY :-)
azula, kłaczek - nie wyobrażam sobie nowego wątku bez Was, dołączcie do nas... proszę :sorry2:

Kłaczek, Azula bez WAS to nie czterdziestki !!!!!!!!!!!!!!!
:no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no:
jak coś to wchodzić przez link który nam Zoyka rozesłała !!!!!

reklama
Azula, Kłaczek ja wątków nie subskrybuję - w ramach strasznego lenistwa dodałam sobie je do ulubionych na pasku przeglądarki i klikam tylko na ikonkę na monitorze i już jestem. To jeszcze prostsze w obsłudze i nie trzeba szukać - wygląda to tak samo jak tutaj a nie będzie trolli i spmamów

Do góry