reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża po 40

OK :-D
Mój już poszedł spać, musimy po dwóch dniach łóżkowej separacji powrócić do wspólnego spania...skwitował to sapnięciem...o Jezooooo i poszedł szybko zasnąć:sorry2::-D
Mam mega-pato filmik z drogi powrotnej...jeszcze się zastanowię czy to upubliczniać na Pato:-D:-D:-D

reklama
a co moczyłaś szmatkę w wywarze z makówek ?
to bardzo dobrze działa :-D jeszcze można moczyć w szmatkę w alko :baffled: ale jak mi ostatnio udowadniała pewna pani pod 80 tkę :-D makówki lepsze :baffled:

Ostatnia edycja:
Hello z kawą:tak:
W weekend Kacper wstawał jak skowronek, dziś rano nie chciał się ode mnie odkleić, najchętniej przykryłabym się kołdrą i spała z nim dalej... Łóżeczko nadal w paczkach, wczoraj późno wróciliśmy i już nam się kompletnie nie chciało nic z nim robić.
Flo - zapraszamy do warszawskiego zoo:tak: Co prawda nie jestem już tak wolna w tygodniu jak w zeszłym roku:no: ale może uda mi się wyszarpać jakieś pół dnia wolnego na wycieczkę.
Grill urodzinowy super, Kacper ze dwa razy ostentacyjnie rzucił czapką o ziemię (to zawsze jest zapowiedź focha :-D), a tak to był słodkim imprezowym synkiem:-D Na koniec rozdawał buziaczki, nawet Jasiek dostał. W szoku jestem, bo dwa tygodnie temu nie dał do siebie podejść dziecku na bliżej niż dwa metry, a wczoraj razem bawili się jednym samochodem (i do tego Kacpra samochodem!:-D). Jak będę miała fotki to wrzucę :-)
Jak nie ciepłe morze, to może chociaż nasze zimne? To by było zdecydowanie łatwiejsze do przyciągnięcia ;-)

mówię HEŁOŁ :-)
i pytam - kiedy w końcu się wiosna pojawi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Flo a ten antybiogram to nie to samo co robilam Poli ostatnio sama w laboratorium? Wyszlo jej wtedy co ma dokladnie i jaki antybiotyk na to odpowiedni. Dostala Dalacin ktory nie pomogl wcale a wcale, moze przyciszyl na chwile.

Foty ze spotkania Kuby i Packi plis!!

U nas slonce dzis...WOW! Ale zimno ogolnie, w piatek ma byc 18 st, szaaaaaaał!

Zobacz załącznik 623831Zobacz załącznik 623832patrzcie jakie cuda:-)

Ostatnia edycja:
Zoyka takie są matki toksyczne i nic na to nie poradzisz :-)
nie wiem czy Cię to pocieszy ale moja wczoraj po 8 zadzwoniła że umiera, że się dusi itd. ... no to mój szlachetny m. się zebrał, zawiózł ją do dyżurnej przychodni no i ... od wczoraj jest akcja jak ma brać antybiotyk. Dzwoniła już do apteki, do 2 lekarzy, zamówiła wizytę domową... Mówię jej: mamo dlaczego nie poprosiłaś lekarza żeby Ci napisał na kartce jak masz brać te leki ? No bo zapomniała, bo ma kłopoty z pamięcią - oczywiście przeze mnie tak ma. No i też jestem zła córką bo jej z wnukiem nie odwiedzę.
Ollena torebki przyjemne i w sumie lubię w tym stylu torbiszcza ale doopy nie urywa - chyba że cena :-D bo to jakies firmówki :-D
a fotoopowieści w sumie nie będzie bo bachory się zakolegowały na koniec - jak już trzeba było się do domów zbierać :baffled:

Zoyka Twoja mama jak moja babcia... manipuluje bardzo dobrze a pozniej czlowiek ma wyrzuty sumienia przez takie gierki :(

misia torebki firmowe ale dzieki wczorajszej promocji a Dzien Matki kupilam przeliczajac na zl po ok 90zl kazda.
Ja sie w nich zakochalam! :-))

Ollena - podoba mi się ta pierwsza :tak: druga niespecjalnie.
Zoyka - moja mama też ma czasem przedziwne zagrania, chyba trzeba to spuszczać na drzewo i robić swoje :baffled:

U mnie w robocie kolejne zmiany. Na gorsze, ehhh... :no:

reklama
Hej!

Zabieram się dopiero do ładowania fot, Misia dostałam 2 razy to samo zdjęcie,jak Paćka żre pizzę, a tego za rączki niet:baffled:

Leje, pod domem mam bagno:wściekła/y:

Mój stary ma dziś 40-tkę:-), z racji na to iż jestem spłukana po zlocie, a wszystkie 3 psy z dziś mi sie odwołały, postanowiłam za resztki gotówki zrobic serniczek na zimno i odśpiewać z Paćką "sto lat" , no i kuźwa coś mi się w sklepie na oczy rzuciło i zamiast galaretki kupiłam kisiel:wściekła/y:...muszę raz jeszcze jechać:no:

Jak to promocja na dzień Matki ? przeciez jakoś tak z miesiąc temu był u Was dzień matki chyba:-)

Do góry