reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża po 40

Hejka ze Spały :-D

dzień bez 40-tek to dzień stracony:-D

jest póki co dobra pogoda i dobrze bawiący się bachor, a ja właśnie wpadłam do pokoju po zimny browarek :-D..i lecę z nim na ognicho....

Buziaki!!!!

Aniu jak to Glista:szok:...tak się jeszcze o ślicznotce Wandzi nie wyrażałaś:-D:-D

reklama
Aniu Wanda cukiereczek :-) jaka glista:no:coś w tym różu jednak jest dziewczynki tak słodko w nim wyglądają:tak:
Ollena są buciki na sprzączki i wbrew pozorom zakłada się je szybciutko no może na samym poczatku jak jeszcze nie wyrobione trochę dłużej to trwa.Amelka w zeszłym roku rozpinała rzepy i zgubiła buta w tym roku jakoś rzepy przestały ją interesować .
Majuska miłej zabawy :-D

Majuska o tej porze dobrze bawiacy sie bachor? o tej porze to bachory maja dobrze spac! ;-) Dobrej zabawy

Azula rownie dobrze Mia moglaby zgubic baleriny na rzepy a ja tylko chwile interesuja zaraz po kupnie wiec nie mysle, ze zgubi zreszta rok temu tez mialam takie na rzepy i nie zgubila. Nie utrudnilabym sobie w zyciu zycia sprzaczkami ;-)) Ale z ciekawosci patrze i nie ma takich w necie, wiec mysle ze nie produkuja.

Ollena - uwielbiam firmę GEOX - buty mają moim zdaniem super. Alinie do szkoły tylko te staram się kupować, bo nóżka w nich oddycha.
Kubie teraz szukałam adidasków z Geox-a, ale niestety nie widziałam u nas.

Aniu - toć to rózowa biedronka, nie glista. Super wygląda. Ja sie już przyzwyczaiłam tu do różu i mi nie przeszkadza.

Zoyka - oj czasami przydaje się taki odpoczynek psychiczny od codzienności.

Andzike - też jestem zaskoczona po tym co napisałaś - oczywiście pozytywnie.

Majuśka & reszta zlatujących się 40-stek - udanej pogody i zabawy!!!! (Ale Wam zazdroszczę).

A my jutro idziemy na komunię córeczki naszych przyjaciół, wszystko fajnie, tylko niestety ma padać.... IRLANDIA...

Katrina no to super, utwierdzilas mnie w przekonaniu zeby kupic, nigdy nie mielismy butow tej firmy. Prmigi sa rownie dobre.
Mars bedzie wybieral miedzy Sklep oferujący markowe buty dla dzieci i dorosłych - paradopary.pl a tymi Aligoo.pl
A co do pogody to mam dosc..deszcz deszczem ale ten wiatr mnie wykancza, co z tego ze 18 st jak wieje tak, ze leb urywa i trzese sie w bluzie, kurtce i chustce.. slonca potrzebuje!! ale mowia, ze tak jeszcze dlugo bedzie...

Ostatnia edycja:
Jestem zaskoczona .Wywaliłam na allu negatywa za brak wysyłki ja wpłaciłam i mi nie wysłała.A tu dziś przyszła paczka ale myślę,że wolę też negatywa dostać niż zgodzić się na unieważnienie(gdyby proponowała) bo po pierwsze 2 miechy prawie czekałam :wściekła/y:,a po drugie stan z opisu miał być idealny ,a jest dobry :-(.
Katrina to w Irlandii komunie są w soboty ?
Ollena oba prezentowane buciki są bardzo ładne :tak:,a Amelka niestety to typowa kobietka z nią do obuwniczego iść to zachwyt na twarzy uwielbia buty no ale i ubierać i rozbierać też dlatego jest szansa na zgubienie w tym roku już się interesuje rzepami mniej samymi butami dość mocno :rofl2:najlepiej jej obsługa kaloszy wychodzi więc swoje WOF(tak nazywa kalosze choć mówi już lekko przekręcając kalosze )kocha najbardziej:tak:

Azula ja bym odeslala rzecz jesli nie bylaby w takim stanie w jakim miala byc.. zal :/

Mia tez uwielbia buty! najbardziej te Patryka bo sie latwo wkladaja ;-)

Ollena naprawdę nie warto do biegania po dworze dobre ,a nerwów mam już dość ,a zapłaciłam niewiele więc po prostu nastawiam się jedynie na negatywa z zemsty ale dam pod nim odpowiedź,bo jakbym się zgodziła na unieważnienie to nie miałabym możliwości już nic napisać ale niech ludzie wiedzą .

Ello wieczornie :-)
Historia z psem skończyła się niestety smutno - po zbadaniu okazało się, ze ma galopującą babeszjozę, nerki i wątroba masakra, dodając do tego wiek, ogólne zaniedbanie i urazy po potrąceniu przez samochód - wet zasugerował eutanazję :-( przykre, bo już kombinowałam dla niego jakieś miejsce, nie wiem czy długo by w nim pożył, ale przynajmniej końcówkę życia miałby dobrą:-(a tak to... ehhh... jedyne co mnie pociesza, to fakt, że nie umierał z bólu na poboczu.

Majuska - znaczy się pijesz w Spale? :-D To jeszcze musisz spać w Pile :-) I to jak na razie tyle :tak: Nie ucałowałam wcześniej Paćki z okazji 2.5 roczku, co niniejszym czynię :-D I zazdroszczę spotkania!
aniu - glista, biedronka, żmijka boska jak zawsze, mimo, że rushofa! ;-)
azula - ja też bym chyba odesłałabym, tym bardziej, że przestałas już wierzyć w tą przesyłkę ;-)
Zoyka - podziwiam zdolność spania w pociągu :szok: ja nie potrafię, ani w samochodzie, samolocie czy autobusie - musi być łóżko, ciemno i cicho :-D a nie mówiłam, że taka wycieczka to fajna odskocznia od domowego kieraciku? z sentymentem wracam do mojej podróży pociągiem do Gdyni - nie do samego wyjazdu integracyjnego, tylko właśnie do tych 5h w pociągu, kiedy nikt nic ode mnie nie chciał :laugh2:
Ollena - Kacper uwielbia moje buty, szczególnie crocsy, chociaż ostatnio zapałał miłością do balerinek :-D
katrina - trzymam kciuki, żeby jednak nie padało!

A co z misią? i Flo?

reklama
Do góry