reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża po 40

no..wyfryzowanam:sorry2:

Angelka, a Furagin? tylko nie wiem jakie dawki i czy można.....chyba bym do lekarza poszła, żeby coś Staśkowi przypisał, bo to upierdliwe jest....

U nas dziś zimnica, pootwierałam okno w salonie, żeby kundle se polatały, ale zaraz zamknęłam bo mi się lodowato zrobiło:-(

Dodałam filmik na Pato

Andzike.....:-:)-:)-:)-(

reklama
Rozmawialam przez tel z lekarką, furaginu na razie nie kazała dawać, wygrzać dobrze siusiaka i jutro rano siuśki do badania, bo już dzisiaj nigdzie nie przyjmą. Kurde zawsze coś!

Angelka masz racje, ale nie mam jak wrocic do PL na stale. i co tam robic?
Wsplczuje zapalenia, mysle ze i tak na antybiotyku sie skonczy a czekanie moze pogorszyc sytuacje (mm mial ostatnio, miesiac mu sie ciagnelo mimo antybiotyku), ale lekarka chyba wie co robi.

misia przeczytalam, ze zrozumieniem, ale pisze Ci ze u nas upal wtedy byl, zreszta na poludniu u nas czasami 15st wyzsza temp jak u Was i wyzej.

Nie, pisalam Wam juz, ze zalatwilam zwolnienie lekarskie. Bez tego tez nie byloby problemu, bo pani powiedziala, ze juz sie nie beda niczego uczyc do konca roku wiec zadna strata.

Zoyka - w sumie tak sobie pomyślałam, że skoro do Wrocławia będziesz jechać 14h (swoją drogą masakra...:no:) to i wypad na zlot nie powinien Cię przerażać :-D
misia - Twoja zlotową miejscówkę polecała mi wczoraj koleżanka, że to naprawdę super miejsce.
majuska - ja tak nie znoszę chodzić do fryzjera, że ostatnio przecież farbowałam włosy w domu :-D i wyszło jak wyszło - więc chyba się z fryzjerem przeproszę. A tak na marginesie, to w wyjściach do kosmetyczki, fryzjera czy na paznokcie (chociaż nie pamiętam kiedy byłam na paznokciach:sorry2:) najbardziej nie znoszę wymuszonej rozmowy o dupie maryni... jakby nie można było posiedzieć w ciszy...

Mechanik do mnie dzwonił z pytaniem czy wszystko ok z kijanką:shocked2: zastanawiam się czy on naprawdę jest tak miły czy ktoś tu mnie robi w konia...
Bo jeśli to mechanik do Ciebie dzwoni, to wiedz, że coś się dzieje :-D

Angelka dobrze że zadzwoniłaś do lekarki.
Andzike też miałam mechanika, który dzwonił do mnie :-) ale miałam zwyczaj dzwonić do niego o 6.30 że ma mnie holować bo znowu mi autko zdechło i wyciagałam go z łóżka. Facet chyba w ramach samoobrony się interesował moim losem :))))
Wanda dzisiaj nauczyła się bardzo ładnej rzeczy: ilekroć mi coś podaje do ręki mówi "posię" :-D Za to mniej ładnie zrobiła kupala z kawałkiem plastiku, na którym widniał napis OFF i nie wiem co zeżarła :baffled:

reklama
Do góry