reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża po 40

Andzike to jak pisała kiedyś Majuśka: przy pierwszym dziecku panikujesz a przy trzecim czekasz aż wydali :-D:-D:-D
Grilla szlag trafił, słońce zaszło i zrobiło się chłodno :(

reklama
Aniu - u nas od rana zimno I mokro. Polozylam wlasnie Kubusia do spania a jak wstanie to jedziemy do szwagierki z moja sukienka. W przyszla sobote juz jest komunia a jeszcze sukienka nie gotowa. Fryz I make up juz na sobote zalatwiony. Jeszcze tylko musze rajtuzy nabyc bo nie wiem jaka bedzie pogoda.

Dziewczyny co byscie zrobily?
odzice kupili jakies 2 tyg temu auto.
Facet napisal przebieg km na rachunku.
Brat zaczal sprawdzac, okazalo sie dzis w salonie Forda ze sprawdzili dokladnie i przebieg jest duuzo wiekszy. Facet (maja komis) powiedzial, ze nie wierzy ale poczeka co powiedza w Fordzie. Teraz sie wymawia i mowi, ze to niemozliwe, mimo ze dostal kopie przebiegu na maila (ta wystawiona w fordzie), ze to sciema, ze ford mogl podrobic na potrzebe rodzicow (?!) i on sie nie zgadza z tym..
Co kuzwa teraz?! sad?!
szkoda mi rodzicow...

Uwierzy?
Poprostu mi cycki opadly. Nie mowili mi o tym, bo wiedzieli ze przezywam. Teraz zaluje, ze mi mama powiedziala (zreszta w tajemnicy przed tata i bratem) bo mnie zalamuja takie sytuacje i podlosc czlowieka. Moi jak sprzedawali auto to powiedzieli facetowi wszystko jak ksiazka pisze plus to zeby sie gleboko zastanowil... kupil mimo to a oni byli w szoku. Spodziewamy sie, ze wszyscy ludzie sa tak samo uczciwi :(

Ollena - pojechać do komisu, gdzie był kupiony samochód i żądać zwrotu nadpłaconych pieniędzy (powinny być adekwatne do przebiegu).
Jesli nic z tego to zgłosić do Rzecznika Praw Konsumenta i można do Prokuratury - bo to celowe wprowadzanie w błąd w celu uzyskania korzyści majątkowych. A duża jest ta różnica w przebiegu??

Ollena poszukaj w necie odcinki Turbo Kamery (TVN Turbo), tam w jednym z ostatnich odcinków była bardzo podobna sytuacja i dokładnie mówili co i jak robić w takim przypadku.

Ostatnia edycja:
katrina nie znam szczegolow ale duza.
O Rzeczniku PK powiedziala mi tez przyjaciolka, napisalam to mamie, jutro powiem jej o reszcie. Dzieki. Chamstwo w panstwie.
Powiem bratu zeby szukal.

Dziewczyny, co zrobić, żeby nie pracować ? :-( za mąż bogato nie wyjdę, dziedziczyć po nikim nie chcę, zostaje tylko Totek?
A może Prudential by się do mnie zgłosił?
Mam serdecznie dosyć :baffled:

Hejka
Zoyka Wrocław jest tak cudowny, że jeżeli tylko lubisz połazić i pozwiedzać, posiedzieć w rynku na piwku to czas Ci zleci ani się obejrzysz. Sąd jest w połowie drogi między Starym Miastem a dworcem, z rynku na dworzec idzie się 10-15 minut. Naprawdę polecam pochodzenie po starówce. Katedra, Bulwar Ikara, Aula Leopoldina na uniwersytecie - to wszystko masz w zasięgu ręki i stopy, Kościół św. Elżbiety, Pasaż, plac Solny to sam Rynek. Setki knajpek, po drugiej stronie ulicy multikino jak się zmęczysz lub znudzisz. Do tego sklepy i sklepiki, muzea :-D Myślę że Katrina też mogłaby coś jeszcze podpowiedzieć :))

reklama
Dziewczyny, co zrobić, żeby nie pracować ? :-( za mąż bogato nie wyjdę, dziedziczyć po nikim nie chcę, zostaje tylko Totek?
A może Prudential by się do mnie zgłosił?
Mam serdecznie dosyć :baffled:
Andzike łączę się w bólu mam to samo :-( z małym wyjątkiem: mogę dziedziczyć ale nie mam po kim :-(

Do góry