reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża po 40

Hej!

mam chwilę odsapki:-)

Ollena oczywiście, że pytałam, nawet elaborat na ten temat tutaj wpisałam, ale jakoś przeszedł bez echa:-D....nie wiem czy to teraz odnajdę;-)

Zoyka przypomnij z jakiej to firmy butki...

Andzike ale Ci fajnie, że masz wolne, ja już od dawna nie mogę powiedzieć, że mam chałupę wysprzątaną, po prostu raz robię dół, raz górę, zawsze jest coś niewysprzątane...

Miałam dziś klientkę z Wetliny:-D byli już drugi raz, bo bardzo im sie to pierwsze strzyżenie podobało, a to ludziska z kultowej knajpy Baza Ludzi z Mgły, fajowi, będę się starać wybrać w Biesy w tym roku, umawialiśmy się:-D

reklama
Majuska to chyba nie widzialam, bo nawet sie zastanawialam czy pytalas, ale stwierdzilam, ze skoro nic nie piszesz to nie bede sie upierdliwiac :-:)baffled:

ja jeszcze popatrzę w CCC bo tam też się czasem coś fajnego uda wyhaczyć;-)

Ollena ja będziesz w PL to zadzwonisz sobie do "mojej" Justynki, dam Ci nr i się jeszcze jej popytasz o Polę, ona mi mówiła, że jakbyś chciała to dzwoń;-)

Bryyyy
No I to by bylo na tyle z pieknej spacerowej pogody. Z jednej strony troszke dzis odsapne, ale z drugiej.... dobrze, ze dzis babci imieniny, to za godzinke pojedziemy do babci.
Musze chyba nabyc sobie jakies srodki uspokajajace albo stopery do uszu, bo po powrocie z podworka do domu Kuba urzadza sceny. Jest dziki wrzask I placz I probuje wymuszac wyjscie z powrotem na dwor. Niech probuje - powodzenia!!!!

Ide sie nieco wyszykowac no "u babci na ieninach beda goscie I rodzina".

Do wieczora!!

Majuska dzieki, ze znalazlas! Przeczytalam i nie zgadzam sie tylko z jednym.. TO zaczelo sie od rany na jednej łapie, ktora niby sie zagoila a Pola zaczela lape ciagle lizac, pozniej druga tylnia a pozniej juz wszystkie 4. Wet i pani laboratnta potwierdzili, ze to od rany musialo byc. Co do szamponow to mam juz 2 i chyba kolejnych nie kupie bo nie ma sensu. Musze tylko ja w tym kapac.. Mysle, ze nie wyleczymy tego tylko bedziemy smarowac do konca zycia zeby jakos pies mogl zyc ..
Przed moim wylotem do PL podejdziemy do weta tutaj z tym wynikiem jeszcze.

Katrina Mia tez akcje histerii urzadza... :(

A u nas dzisiaj było tak niestety w domu nie zrobiłam nic za to pozamiatałam ścieżki w ogródku :-)

100_2289.jpg100_2288.jpg100_2284.jpg100_2286.jpg100_2287.jpg100_2294.jpg100_2280.jpg100_2282.jpg100_2271.jpg100_2268.jpg
PS Zoyka świetne butki

Załączniki

• 100_2289.jpg
    100_2289.jpg
    36,1 KB · Wyświetleń: 67
  • 100_2288.jpg
    100_2288.jpg
    30,7 KB · Wyświetleń: 59
  • 100_2284.jpg
    100_2284.jpg
    30,4 KB · Wyświetleń: 57
  • 100_2286.jpg
    100_2286.jpg
    44,4 KB · Wyświetleń: 62
  • 100_2287.jpg
    100_2287.jpg
    51,7 KB · Wyświetleń: 66
  • 100_2294.jpg
    100_2294.jpg
    43,8 KB · Wyświetleń: 74
  • 100_2280.jpg
    100_2280.jpg
    47,8 KB · Wyświetleń: 71
  • 100_2282.jpg
    100_2282.jpg
    43,7 KB · Wyświetleń: 62
  • 100_2271.jpg
    100_2271.jpg
    40,4 KB · Wyświetleń: 67
  • 100_2268.jpg
    100_2268.jpg
    37,5 KB · Wyświetleń: 66
Ostatnia edycja:
Zoyka z drugiej strony dlaczego dzieciece buty maja byc tansze? jesli skorkowe i dobrej jakosci?

Azula dlaczego te zdjecia otwieraja sie przez facebooka a tak naprawde sie nie otwieraja?

reklama
Do góry