reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża po 40

Niby tak Zoyka, ale oni wiedza, ze buty i tak dzieciom trzeba kupic i ludziom zalezy na dobrych butach wiec i tak ludzie kupia.

reklama
Ollena a ja to nie wiedziałam, że Pola miała ranę, pokazałam Justynce te wyniki i opisałam jej , że Pola się non stop wylizuje i wygryza po łapach, ale tak jak Ci pisałam możesz sobie z nią wszystko jeszcze pokonsultować telefonicznie jak będziesz w PL, bo najlepiej bezpośrednio się dogadacie, a nie przeze mnie;-)

Hej,
jakoś nie miałam czasu zajrzeć wciągu dnia. Bardzo dziś było intensywnie - rano spacer w pola, z atrakcjami, bo zastaliśmy dwa traktory przy pracy.
Potem udało nam się załatwić kilka rzeczy w mieście i trochę popracować nawet. A teraz lecę na ryj.

Ollena - ta kuracja trwa długo. Przy skórnych chorobach nawet antybiotyk podaje się dłużej niż zazwyczaj, nawet przez 6 tygodni. Pierz, smaruj i cierpliwości. A poza tym może powinniście rozważyć autoszczepionkę?

Czesc na kawe spraszam i zapraszam.
Wczorajszy dzien byl koszmary bo dalej szla piatka. Goraczka, placz, rozpalone policzki... troche lepiej bylo na spacerze ale tylko moment. Wandula pokladala sie na kanapie albo na moich kolanach. Zasnela z placzem i taka byla nocka. Dopiero nad ranem jakby sie uspokoila a teraz siedzi przed bajka i nie kaprysi. Moze najgorsze juz za nami chociaz jest osowiala.
Aby jakos przezyc dzisiejszy dzien... pogoda dalej piekna a w PL zapowiadaja deszcze na nasz przyjazd :sorry:

Hełoł :-)
wpadłam powiedzieć że żyje :-D i biegnę, lecę, pędzę ... podanie o żłobek, poczta, fryzjer coś kupić na obiad i ów spreparować.
Aniu współczuje i Tobie i Wandzi.
Mam nadzieję że ta pogoda to przejściowa historia :eek:

Hello,
azula - super dzień miałyście, ostatnie zdjęcie Amelki to czysta radość:-)
Mieliśmy w weekend jechać na działkę, ale przez tą zmianę pogody chyba nic z tego:wściekła/y: dobrze, ze chociaż wczoraj było ładnie i szukaliśmy wiosny w parku ::-)
Zobacz załącznik 614940
Zoyka - napiszę zaraz na kulinarnym :-)

Uciekam tyrać, na szczęście dziś piątek... :sorry:

Hej,

Majuska dzieki.

Dzieciaki fajoskie!

Ania
na pewno to zeby a nie wir jakis?

Flo nikt nam tego nie proponowal, a jak powiem im tu o czyms takim to jak znam zycie nie beda wiedzieci o co chodzi albo beda odradzac bo drogo... Antybiotyk Pola brala 2 miechy. Podejrzewam, ze masc sie skonczy i bedzie sajgon od nowa.

U nas jeszcze słonecznie ale już powiewa chłodniejszy wiaterek
Andzike i jak wiosnę znaleźliście :-) u nas na każdym kroku ja widać :tak:
Katrina Kuba faktycznie na tym zdjęciu wygląda na bardzo dużego :-DZoyka ,a Alinka to właśnie chyba ma jakiś wianek chyba albo ja już aż tak źle widzę:eek:
Jako ,ze piateczek zaraz zrobię rybę na obiad i mam nadzieje ,że popsucie pogody to tylko tak na chwilę aby podlało świat :-)

reklama
U nas tez wiosna sobie gdzies poszla, szkoda ze nie na rzecz lata... u Was snieg zapowiadaja, u nas to pewnie wiatr i deszcz bedzie :(

Alinka ma kawiaty we wlosach:-) Katrina jaki mala ma rozmiar buta bo strasznie wielkie te buty sie wydaja? Kuba wyglada jakby mial skafander ubrany;)

Do góry