reklama
Ollena a ja to nie wiedziałam, że Pola miała ranę, pokazałam Justynce te wyniki i opisałam jej , że Pola się non stop wylizuje i wygryza po łapach, ale tak jak Ci pisałam możesz sobie z nią wszystko jeszcze pokonsultować telefonicznie jak będziesz w PL, bo najlepiej bezpośrednio się dogadacie, a nie przeze mnie;-)
Florentyna
Fanka BB :)
Hej,
jakoś nie miałam czasu zajrzeć wciągu dnia. Bardzo dziś było intensywnie - rano spacer w pola, z atrakcjami, bo zastaliśmy dwa traktory przy pracy.
Potem udało nam się załatwić kilka rzeczy w mieście i trochę popracować nawet. A teraz lecę na ryj.
Ollena - ta kuracja trwa długo. Przy skórnych chorobach nawet antybiotyk podaje się dłużej niż zazwyczaj, nawet przez 6 tygodni. Pierz, smaruj i cierpliwości. A poza tym może powinniście rozważyć autoszczepionkę?
jakoś nie miałam czasu zajrzeć wciągu dnia. Bardzo dziś było intensywnie - rano spacer w pola, z atrakcjami, bo zastaliśmy dwa traktory przy pracy.
Potem udało nam się załatwić kilka rzeczy w mieście i trochę popracować nawet. A teraz lecę na ryj.
Ollena - ta kuracja trwa długo. Przy skórnych chorobach nawet antybiotyk podaje się dłużej niż zazwyczaj, nawet przez 6 tygodni. Pierz, smaruj i cierpliwości. A poza tym może powinniście rozważyć autoszczepionkę?
Czesc na kawe spraszam i zapraszam.
Wczorajszy dzien byl koszmary bo dalej szla piatka. Goraczka, placz, rozpalone policzki... troche lepiej bylo na spacerze ale tylko moment. Wandula pokladala sie na kanapie albo na moich kolanach. Zasnela z placzem i taka byla nocka. Dopiero nad ranem jakby sie uspokoila a teraz siedzi przed bajka i nie kaprysi. Moze najgorsze juz za nami chociaz jest osowiala.
Aby jakos przezyc dzisiejszy dzien... pogoda dalej piekna a w PL zapowiadaja deszcze na nasz przyjazd
Wczorajszy dzien byl koszmary bo dalej szla piatka. Goraczka, placz, rozpalone policzki... troche lepiej bylo na spacerze ale tylko moment. Wandula pokladala sie na kanapie albo na moich kolanach. Zasnela z placzem i taka byla nocka. Dopiero nad ranem jakby sie uspokoila a teraz siedzi przed bajka i nie kaprysi. Moze najgorsze juz za nami chociaz jest osowiala.
Aby jakos przezyc dzisiejszy dzien... pogoda dalej piekna a w PL zapowiadaja deszcze na nasz przyjazd

Andzike
Hello,
azula - super dzień miałyście, ostatnie zdjęcie Amelki to czysta radość:-)
Mieliśmy w weekend jechać na działkę, ale przez tą zmianę pogody chyba nic z tego
dobrze, ze chociaż wczoraj było ładnie i szukaliśmy wiosny w parku ::-)
Zobacz załącznik 614940
Zoyka - napiszę zaraz na kulinarnym :-)
Uciekam tyrać, na szczęście dziś piątek...
azula - super dzień miałyście, ostatnie zdjęcie Amelki to czysta radość:-)
Mieliśmy w weekend jechać na działkę, ale przez tą zmianę pogody chyba nic z tego

Zobacz załącznik 614940
Zoyka - napiszę zaraz na kulinarnym :-)
Uciekam tyrać, na szczęście dziś piątek...

katrina115
Potrójna Mama
Bry
My dzis znow zwariowany dzien. Na 11.30 do szkoly na wystepy, a potem o 14.00 z powrotem - po Alinke.
My dzis znow zwariowany dzien. Na 11.30 do szkoly na wystepy, a potem o 14.00 z powrotem - po Alinke.
Hej,
Majuska dzieki.
Dzieciaki fajoskie!
Ania na pewno to zeby a nie wir jakis?
Flo nikt nam tego nie proponowal, a jak powiem im tu o czyms takim to jak znam zycie nie beda wiedzieci o co chodzi albo beda odradzac bo drogo... Antybiotyk Pola brala 2 miechy. Podejrzewam, ze masc sie skonczy i bedzie sajgon od nowa.
Majuska dzieki.
Dzieciaki fajoskie!
Ania na pewno to zeby a nie wir jakis?
Flo nikt nam tego nie proponowal, a jak powiem im tu o czyms takim to jak znam zycie nie beda wiedzieci o co chodzi albo beda odradzac bo drogo... Antybiotyk Pola brala 2 miechy. Podejrzewam, ze masc sie skonczy i bedzie sajgon od nowa.
azula
U nas jeszcze słonecznie ale już powiewa chłodniejszy wiaterek
Andzike i jak wiosnę znaleźliście :-) u nas na każdym kroku ja widać
Katrina Kuba faktycznie na tym zdjęciu wygląda na bardzo dużego
Zoyka ,a Alinka to właśnie chyba ma jakiś wianek chyba albo ja już aż tak źle widzę
Jako ,ze piateczek zaraz zrobię rybę na obiad i mam nadzieje ,że popsucie pogody to tylko tak na chwilę aby podlało świat :-)
Andzike i jak wiosnę znaleźliście :-) u nas na każdym kroku ja widać

Katrina Kuba faktycznie na tym zdjęciu wygląda na bardzo dużego

Jako ,ze piateczek zaraz zrobię rybę na obiad i mam nadzieje ,że popsucie pogody to tylko tak na chwilę aby podlało świat :-)
reklama
U nas tez wiosna sobie gdzies poszla, szkoda ze nie na rzecz lata... u Was snieg zapowiadaja, u nas to pewnie wiatr i deszcz bedzie 
Alinka ma kawiaty we wlosach:-) Katrina jaki mala ma rozmiar buta bo strasznie wielkie te buty sie wydaja? Kuba wyglada jakby mial skafander ubrany
Alinka ma kawiaty we wlosach:-) Katrina jaki mala ma rozmiar buta bo strasznie wielkie te buty sie wydaja? Kuba wyglada jakby mial skafander ubrany
Podziel się: